• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 11 °C
  • Çanakkale 12 °C

Baykal'a Hakimiyet EGE

Baykal'a Hakimiyet EGE
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal' Foça ziyareti sırasında, Gazetemiz Hakimiyet Ege'nin sorumlu yazıişleri müdürü Şenol Gök tarafından yayımlanmış tüm sayılar ciltli kitap olarak Hediye edilecek .

BAYKAL 22 AĞUSTOSTA FOÇA"DA 

BAYKAL'A HAKİMİYET EGE ARŞİVİ 
İki günlük bir ziyaret için 22 Ağustos gün sabah saatlerinde İzmir"e gelecek olan Baykal, önce il başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda örgüt üyeleriyle bir araya gelecek. Örgütle buluşmanın ardından konvoy eşliğinde Buca, Konak, Bornova ve Karşıyaka ilçelerini gezecek olan Baykal, buralarda özellikle kenar mahallelere uğrayacak. İzmir"de dar gelirli vatandaşların ağırlıklı yaşadığı bölgeler olan Gediz, Kozaağaç, İşçievleri, Mehtap, Gültepe, Ferahlı, Altındağ, Çamdibi, Mersinli, Çiçek, Bayraklı, Nafiz Gürman, Şemikler bölgelerini ziyaret edecek olan CHP Lideri Baykal, burada vatandaşlara seslenecek.
 
Fuarı Baykal Açacak 
İlk gün programında Baykal, akşam bu yıl 77. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı"nın açılış törenlerine katılacak. Baykal geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Fuar"ın açılış kurdelesini kesecek. CHP Lideri Deniz Baykal İzmir programının ikinci gün de ise ilk olarak İzmir"in önde gelen sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. Princess Otel"de gerçekleşecek toplantıda Baykal"ın yerel seçim öncesi İzmir"in son durumu hakkında düşünceleri dinleyeceği belirtiliyor.
 
Baykal'a Ciltli Hakimiyet EGE Arşivi 
Sivil toplum önderleriyle görüşmenin ardından Baykal, partisinin iki belediye başkanının çocuklarının nikah törenlerine katılacak. Baykal öncelikle saat 15.00 de Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur"un oğlu Uraz Batur"un, Gizem Demirkalkan ile nikah masasına oturacağı törene katılacak. Uraz Batur"un nikah şahitliğini üstlenecek olan Baykal"ın ardından bir diğer CHP"li Belediye Başkanı Cevat Durak"ın oğlu Burak Ali Durak"ın düğün törenine geçecek. Baykal"ın katıldığı törende Karşıyaka Belediye Başkanı Durak"ın oğlu Burak Ali Durak, hayatını Sedef Gündüç"le birleştirecek.
CHP Lideri Deniz Baykal"ın İzmir"deki son durağı ise Foça olacak. Akşam saatlerinde Foça"ya geçecek olan Baykal, burada Foça Belediyesi tarafından düzenlenen festivale katılacak. Baykal, akşamı Foça"da geçirdikten sonra sabah saatlerinde İzmir"den ayrılacak.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal' Foça ziyareti sırasında, Gazetemiz Hakimiyet Ege'nin sorumlu yazıişleri müdürü Şenol Gök tarafından yayımlanmış tüm sayılar altınyaldız ciltli ,deri kapak, bire bir orjinal ölçülerinde 124 sayfalık kitap olarak Hediye edilecek .

GAZETELERİMİZİN SON SAYILARINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ ÖRNEKLERE TIKLAYINIZ

 

Son Sayı  Son Sayı  Son Sayı  Son Sayı
 

İŞTE BÖLGEDE SES GETİREN DEV HAKİMİYET EGE ARŞİVİ

   

  

  

 
 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894