• BIST 10539.11
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • İzmir 27 °C
  • Manisa 20 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Çanakkale 20 °C

Foça Turizmi Kaybediyor

Foça Turizmi Kaybediyor
Demokrat Parti yeni foça belde başkanı Ömer Faruk Tunca Foça’da yerel yönetim uyguladığı turizm politikası ile ancak kendisini kandırıyor’’ ifadesinde bulunarak Foça gün geçtikçe turizm’de prestij kaybediyor kültür

 FOÇA TURİZMDE PRESTİJ KAYBEDİYOR
Demokrat Parti yeni foça belde başkanı  Ömer Faruk Tunca Foça"da yerel yönetim  uyguladığı turizm politikası ile ancak kendisini kandırıyor"" ifadesinde bulunarak  Foça gün geçtikçe turizm"de prestij kaybediyor kültür ve turizm noktasında   yapılan hatalardan dolayı ilçe olarak  turizmde istenilen  başarıya ulaşmış değiliz""iddiasında bulundu.
Foça"nın turizmde prestij kaybettiğini  anlatan  Tunca"" konu ile ilgili iddialarını şu şekilde sürdürdü.
Yaklaşık 5 ay kadar önce  Foça  Belediye Başkanının  kalabalık bir kafile ile İstanbul EMIIT fuarına gittiğini ifade eden Tunca "" Gidilen  fuar da Foça"ya turist çekmek  için   açılan  stand ta İlçemize özgü çalışmalar sergilendi ve  broşürler dağıtılarak Foça  tanıtıldı""dedi buna bir itirazı olmadığını belirten Tunca""Foça Belediyesi EMIIT Fuarına kalabalık bir kafile ile gitmişti  oteli,yemesi,içmesi.vs ile yapılan  bir dünya masraf! İle Foça ne kadar tanıtıldı? Çevre ilçelerden kat kat fazla parayı belediye kasasından harcayan  Foça Belediyesi"nin bu kadar ciddi tanıtım harcamalarına rağmen niçin halen Foça turizm"de yerinde sayıyor  yapılan turizm politikaları ile yerel yönetim ancak kendisini aldatıyor . ""şeklinde konuştu. 
""DIŞ İŞLERİ BAKANI"NI GEÇTİ ""
Yerel yönetim turizm politikalarını eleştiren Tunca"" Foça Belediye Başkanı"nın göreve geldiği günden buyana neredeyse gezmediği Avrupa ülkesi kalmadığını  söyledi.  Tunca""  Yöremiz halkı gibi bende çok merak ediyorum Bugüne kadar bu gezilere belediyenin kasasından ne kadar  harcanmıştır yöremiz Sn Başkanın Avrupa gezilerinden ne istifade etmiştir Başkan  panel düzenleyerek  yurtdışında  gördüklerini halkına anlatmış mıdır?""ifadesinde bulunan Tunca "" Foça Belediye Başkanı görev süresi içersinde Dış İşleri Bakanımız Sn Ali Babacan"dan daha fazla yurtdışına gidip gelmiştir""dedi.
“ortada turizmin t""si Yok "

Foça Belediye Başkanının 2004 yılında göreve geldiği günden bu yana  yaklaşık 17 trilyon harcadığını iddia eden Tunca""  yaklaşık olarak bu kadar para harcanmasına rağmen  ortada turizm "in  ""T"" si  yok! halen Foça turizmde istenilen yerde değil Dört yılda harcanan yaklaşık  17 trilyon para ile Foça gibi  cennetten bir köşede esnaf turizm yok diye halen  ağlıyorsa bir yerlerde  hata aramak lazım ""dedi. Tunca "" Foça"da para idaresini bilen bir yönetim  Foça"nın Turizm konusundaki  problemlerini  çok kısa bir sürede çözebilir yeter ki vizyon sahibi insanlarla yola çıkılsın""diye konuştu 

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Faks : 0533 557 8894