• BIST 10540.91
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Çanakkale 20 °C

Fatih Solak Milli takımda

Fatih Solak Milli takımda
maçları öncesi sağ diz yan bağlarında esneme ve yırtılma olduğu ve 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan genç oyuncu, Ömer Aşık’ın yerine Aliağa basketbol oyuncusu fatih Solak çağrıldı.

ALİAĞA BASKETBOL"DAN FATİH SOLAK  A MİLLİ TAKIM KADROSUNDA

ŞENOL GÖK  www.aliagaspor.com

Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları hazırlıklarını 16 temmuzda  başlayan  A Milli Takımı, 26 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Çin"in Macau şehrinde  ABD ve Litvanya milli takımları ile  oynayacağı hazırlık maçları öncesi sağ diz yan bağlarında esneme ve yırtılma olduğu ve 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan  genç oyuncu, Ömer Aşık"ın yerine  Aliağa basketbol oyuncusu fatih Solak çağrıldı.
A Milli Takım Antrenörü Bogdan Tanjevic tarafından milli takıma çağrılan Fatih Solak Bodrumda yaptığı tatilini yarım bırakarak  İstanbul"a hareket etti.  Milli takımın 26 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Çin"in Macau şehrinde yapacağı hazırlık maçı dönüşünde takıma dahil olacak olan Fatih Solak, İstanbul" da halen arka adalesinden sakat olan Hidayet Türkoğlu,  birlikte çalışacak.

BİRTAN SAKA, “GURUR VERİCİ, SAKATLANAN OYUNCULARIMIZA ACİL ŞİFALAR ”
Aliağa Basketbol Genel Menajeri  Birtan Saka, yaptığı açıklamada yeni center oyuncuları Fatih Solak"ın A Milli Takıma çağrılmasının gurur verici olduğunu söyledi.  Saka, “Fatih Solak milli takımın Çin"de oynayacağı ABD ve Litvanya hazırlık maçları sonrası milli takıma dahil olacak. Eylül ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçlarında oynamak için antrenmanlara katılacak. 4 -5 numara pozisyonlarında oynayacak olan Fatih Solak"ın milli takıma çağrılması takımız için gurur vericidir.  Antrenmanlarda sakatlanan Ömer Aşık"a ve Hidayet Türkoğlu"na acil şifalar diliyorum” dedi.

HAZIRLIK KARŞILAŞMALARI NTV"DEN CANLI YAYINLANACAK
Hazırlık çalışmalarının ilk periyodunda 26 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Çin"in Macau şehrinde, Olimpiyat Oyunları"na katılan ABD ve Litvanya ile oynayacak olan Millilerimiz, Maccau'da 31 Temmuz Perşembe günü TSİ 14:00'de ABD ile ve 2 Ağustos Cumartesi günü de yine aynı saatte oynanacak olan  Her iki karşılaşmada NTV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894