• BIST 10554.26
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Çanakkale 20 °C

Başkandan İş İstedim Vermedi

Başkandan İş İstedim Vermedi
İzmir’in Foça ilçesinde Belediye başkanının makam odasının bulunduğu binaya saldırıda bulunuldu. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırıyı uzun yıllardır işsiz olan ve alkollü olan S. Ş(29)’nin yaptığını belirledi. Foça

BELDİYE BAŞKANININ MAKAM ODASININ CAMLARINI KIRAN İŞSİZ GENÇ BELEDİYE BAŞKANINDAN YARDIM İSTEDİ

İzmir"in Foça ilçesinde  Belediye başkanının makam odasının bulunduğu  binaya  saldırıda bulunuldu. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırıyı uzun yıllardır işsiz olan ve alkollü olan S. Ş(29)"nin yaptığını belirledi. Foça belediye başkanı Gökhan Demirağ"ın makam odasının  camlarını kırdığı iddia edilen S.Ş. gözlem altına alınarak polis merkezine götürüldü.
Gece geç saatlerde gözlem altına alınan S.Ş.(29)(Sedat Şal)  yapılan sorgulamasının ardından sağlık muayenesine götürüldü. Alkollü olduğu belirlenen S.Ş.ifadesinin ardından  serbest bırakıldı.

FOÇALI İŞSİZ GENÇ BELEDİYEYE SALDIRDI
Belediye başkanının  makam odasının camlarını kırdığı iddası ile gözlem altına alınan ve  serbest bırakılan işsiz genç S.Ş. yaptığının doğru olmadığını ve çok pişman olduğunu söyledi.
İHA muhabirinin sorularını cevaplayan S.Ş.  Bir buçuk yıldır  İşsiz olduğunu söyleyen  ve işsizlik yüzünden  girdiği bunalım ile son zamanlarda kendi bedenine de   zarar verdiğini söyledi.
S.Ş. ,”Ben aslen Tokat"ın Niksar İlçe doğumluyum. 18 yıldır Ailem ile birlikte Foça"da ikamet ediyorum. Yaklaşık bir buçuk yıldır işsizim  Yaşlı bir annem  var kendisi hasta işsizlikten dolayı  çalışamadığım için anneme zaman geliyor  ilaç dahi alamıyorum buda benim çok gücüme gidiyor. Kabul ediyorum benim bugüne kadar geçmişte yaptığım hatalar oldu fakat ben bugüne kadar yüz kızartıcı bir suç işlemedim. Ben topluma faydalı bir vatandaş olmak istedikçe birileri beni toplumun dışına itmek için ellerinden geleni yaptı ben bugün içki içiyorsam kalkıp meydanda kendimi kesiyorsam  bunu isteyerek   yapmıyorum bana kimse iş vermiyor  beni herkes dışlıyor .

“BAŞKANDAN İŞ İSTEDİM VERMEDİ”
Ben  uzun süredir Foça Belediyesinden iş istiyorum  fakat belediye başkanı beni bugündü yarındı derken geçiştiriyor  İlçemizde Foça belediyesi  hali vakti yerinde olan kendi yandaşlarına büfe yeri, otopark  gibi istihdam  sağlayan yerleri  kiraya veriyor fakat ben belediyeden  bir iş veya bir yer istediğimde sen bugün git yarın gel diyor. Ben Foça Belediye başkanı bana bedavaya  yer versin demiyorum Belediye de  kafeterya,otopark,dükkan ihaleleri yapılıyor fakat yapılan ihaleler kimse  duymadan yapılıyor. şimdi söyleyin toplumun dışladığı yerel yönetimin ayrımcılık yaptığı  bir yerde bir buçuk yıldır işsiz kalmış kendini içkiye vurmuş bunalıma girmiş 29 yaşında bir genç kendini kesmesin de ne yapsın? “

FOÇALI İŞSİZ GENÇ,”İNTİHAR EDECEĞİM”
“Utanarak söylüyorum  ben sayın başkanın Camını kırdım fakat çok üzgünüm yaptığımın doğru bir şey olmadığını biliyorum ve bu yaptığımdan da utanıyorum. Sayın Başkana buradan sesleniyorum.  ben borç harç ile eski bir kamyonet aldım kamyonetim ile  ayakkabı satıyordum zabıtalarını gönderdi  benim satış yapmamı engeldi. Kamyonetimi geri iade etmek zorunda kaldım ! Belediye bana Foça Pazar yerinde bulunan umumi tuvaletleri çalıştırmam için teklif etti fakat o tuvaletleri bedensel engelli bir karı koca çalıştırıyor ben onların ekmeği ile nasıl oynarım dedim artık yeter   bunalımdayım bana artık sahip çıksın  beni dışlamasın  artık son çare intiharı düşünüyorum” diyerek Yetkililerden yardım istedi.  Hasan Eser

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894