• BIST 10546.89
  • Altın 2475.889
  • Dolar 32.2744
  • Euro 35.0113
  • İzmir 27 °C
  • Manisa 28 °C
  • Balıkesir 26 °C
  • Çanakkale 23 °C

Foça'da Plaj Futbolu

Foça'da Plaj Futbolu
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Türkiye genelinde 7ayrı bölgede üç günlük sekizerli guruplar halinde 11 ayrı turnuva ile düzenlenen Türkiye Plaj Futbol Ligi büyük bir coşku ve mücadeleye sahne olmaya devam ediyor.

FOÇA PLAJ FUTBOL LİGİ'NE HAZIR

 Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Türkiye genelinde 7ayrı bölgede üç günlük sekizerli guruplar halinde 11 ayrı turnuva ile düzenlenen Türkiye Plaj Futbol Ligi büyük bir coşku ve mücadeleye sahne olmaya devam ediyor.
11-12-13 Temmuz tarihlerinde Sakarya etabında Karasu ilçesinde çalan ilk düdük ile başlayan Plaj Futbol Ligi İzmir, Antalya, Muğla, İstanbul, Bursa, Sakarya, Samsun bölgelerinde beşer günlük aralıklarla sürüyor. Türkiye Plaj Futbolu Ligine üçüncü kez katılan İzmir"in ilçesi Foça ligin İzmir etabında yapılacak olan 3 ayrı turnuvadan birine ev sahipliği yapacak.

Plaj Futbol Ligi"nin İzmir etaplarının birincisi 1-2-3 Ağustos tarihlerinde Foça eski tersane koyundaki yeni belediye plajında Foça Belediye Spor, Foça Spor, Bolu Yarenler Spor, Ege Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Manisa Vestel Spor, Menemen Belediye Spor, İstanbul Kurtköy Spor Plaj Futbol Takımlarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek. Toplam sekiz takımın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan Türkiye Plaj Futbolu Ligi"nin Foça Etabı"nı ilk iki sırada tamamlayacak olan takımlar Antalya"nın Alanya ilçesinde 27-31 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye Plaj Futbol Ligi Şampiyonası Süper Finallerine katılmaya hak kazanacak şampiyon olan takım ise Türkiye"yi yurt dışında temsil edecek.
Foça Spor"un eski futbolcularından olan ve uzun yıllar Foça Spor"da top koşturan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada Copacabanna"dan dünyaya yayılan plaj futbolunun dünya sporunda son yıllarda yükselen bir değer ve mükemmel bir yaz aktivitesi olduğuna dikkat çekti. 2007 yılında Foça"da yapılan turnuvada Foça Belediye Spor"un Foça etabında şampiyon olduğunu ve Alanya"daki finallere katıldığını ifade eden Başkan Demirağ ,”Foça Belediye Spor ve Foça Spor"un müsabakalarını kendi saha ve seyircileri önünde oynayacak olmalarının kendilerine avantaj getirecek. Türkiye Futbol Federasyonu"nun hibe etmiş olduğu 2 bin kişilik portatif tribünlerle plaj futbol sahamız UEFA ölçülerinde bir başka önem kazanmıştır. Türkiye Plaj Futbol Ligi Foça etabına tüm spor severleri ayrı bir coşku yaşamaya davet ediyorum” diye konuştu  HASAN ESER FOÇA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894