• BIST 10554.26
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Çanakkale 20 °C

Bravo Foça Belediyesine

Bravo Foça Belediyesine
Foça Belediyesi’nin otaparkta yaptığı düzenleme ile açık hava ve fitness aletleri Foçalılar tarafından ilgi ile karşılandı. Foça’da sabahın erken saatlerinde sağlıklı yaşam koşusu yapan Foçalıların hücumuna uğradı.

FOÇA"DA AÇIKHAVA FİTNESS ALETLERİNE YOĞUN İLGİ

 

İzmir"in Foça ilçesinde Belediyenin yaptığı uygulama Foçalılar tarafından çok sevildi.

Foça Belediyesi"nin otaparkta yaptığı düzenleme ile  açık hava  ve fitness aletleri  Foçalılar tarafından ilgi ile karşılandı. Foça"da  sabahın erken saatlerinde  sağlıklı yaşam koşusu yapan  Foçalıların hücumuna uğradı.

 

FOÇA DA SAĞLIK YAŞAM İÇİN SPOR

 Foça"da Her şey  büyük deniz  mevkiinde  Yirmibeşoğlu apartmanının yanındaki belediye otoparkına   Foça belediyesi tarafından  yerleştirilen, Fitness aletleriyle başladı açık hava spor aletleri halktan öyle ilgi gördü ki halk Foça Belediyesine Teşekkür ediyor. Bu aletler sayesinde Foçalı evinden çıktı, kendini spora verdi. Önce bacaklar iyice açılana kadar yürüyüş yapılıyor, sonra hangi alet boşsa ondan başlayıp sırasıyla hareketler çalışılıyor. Kiminin bahanesi fazla kiloları, kimi kondisyon derdinde. sportmenler arasında her yaştan, her sosyal sınıftan insan görmek mümkün. Aynı saatte çalışanlar ahbap olmuşlar, birbirlerine tavsiyeler veriyor, yardım ediyorlar Aletleri yerleştirmek için halkın yoğun kullandığı yürüme-koşu yaptığı Foça Büyük Deniz sahilli özellikle tercih edildi. Böylece sporcular fazla kilolarından kurtulup sağlık kazanırken, Deniz  manzarasının da tadını çıkarıyor. Şimdilik  modern memleketlerdeki gibi spor alanlarının yanında soyunma odası, duş gibi imkanlar yok Fakat yaz mevsimi geldiğinde sıkı bir sporun üstüne  kendini Foça Denizinin serin sularına bırakanlar da olacaktır.

 

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN DEMİRAĞ, “AMACIMIZ SPOR ALIŞKANLIĞINI  DAHA DA GELİŞTİRMEK”

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yerel yönetim olarak çağdaş dünyada olan her şeyi Foçalılar ile tanıştırmaya devam edeceklerini söyledi. Demirağ, “vatandaş atıl durumda duran belediye arsasını açık hava spor alnına çevirmemize çok sevindi. Foçalıların ilgisi nedeni ile boş bulunan her alana bu tür uygulamaları yaz boyunca yapmaya devam edeceğiz. Önemli olan Foçalıların memnuniyeti”dedi.

 

FOÇA BELEDİYESİNE TEBRİK  YAĞDI

 Foça yerel yönetimine muhalif olan bir çok Foçalı Kamuoyunda  "" Bildiğimiz kadarı ile Açıkhava fitness "in olduğu alan Koruma amaçlı imar planında Turizm "e yönelik  tesis için ayrıldı.  Daha önce de  Foça Belediye meclis toplantısında o alana otel yapılacağı gündeme gelmişti. Bizler o alana  ilçenin kalkınması için hatırı sayılır bir  otel yapılacak diye beklerken geldik gördük ki o alana Açıkhava Fitness  yapıldı. Sonuç olarak bir şeylerin yapılması hiçbir şey yapılmamasından iyidir! Foça Belediyesini Tebrik ediyoruz.”  ifadesinde bulunuyor

HASAN ESER  FOÇA

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894