• BIST 10539.11
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • İzmir 27 °C
  • Manisa 20 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Çanakkale 20 °C

Ateş, "Seçime Hazırız"

Ateş,
Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları gazetecilerin Bayramını unutmadı. Aliağa’da bulunan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelen Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zeki Ateş, 1908 yılı

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE GENÇLİK KOLLARI 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINDA GAZETECİLERİ UNUTMADI

 

Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları gazetecilerin Bayramını unutmadı. Aliağa"da bulunan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelen Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zeki Ateş, 1908 yılı başında gazetecilerin başlattığı bir mücadele ile son bulan basın sansürü uygulamasının 24 Temmuz Gazeteciler (Basın) Bayramı olarak kutlandığını hatırlatarak, bu anlamlı günde Aliağa"da bulunan basın temsilcileri ile bir araya geldiklerini dile getirdi. 

     Bu anlamlı günde Aliağa"nın değerli basın mensupları ile bir araya gelmekten dolayı büyük bir heyecan ve mutluluk içinde olduğunu belirten Ateş, “Bu anlamlı günde sizlerin bayramını birlikte paylaşabilmek amacıyla böyle bir organizasyon tertip ettik. Davetimizi kırmayıp buraya kadar gelen tüm gazeteci dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

“SEÇİME HAZIRIZ”

24 Temmuz Basın bayramı dolayısıyla tertip edilen toplantıda gazetecilere hitaben bir konuşma yapan Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zeki Ateş, Kendilerinin siyasi arenada yaptığı birçok çalışmayı basın mensuplarının haber yaparak halka ulaştırdığına dikkat çekerek, “sizler toplumun aynası olma görevini Aliağa"da hakkıyla yapıyorsunuz. Bizim yaptığımız çalışmalardan vatandaşlarımız sizlerin sayesinde haberdar oluyor. Vatandaşlarımız birçok konuda sizlerin sayesinde bilgi sahibi oluyor. O bakımda gazeteciler kamu adına yaptıkları haberlerle kutsal bir görevi ifa ediyor” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde birçok partinin “seçim startı verdik” yolunda açıklamalarına atıfta bulunan Ateş, “Biz seçim startı vermiyoruz. Çünkü biz teşkilatımızla birlikte seçime hazırız. Bunun için ayrıca bir seçim startı vermeye gerek duymuyoruz. Biz yaptığımız hizmetleri her zaman insan merkezli olarak, ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızdan yana yapıyoruz. Yılın her günü, her dakikası vatandaşımızın hizmetindeyiz. Bunun taktirini inanıyorum ki seçim dönemi geldiğinde vatandaşımız en iyi şekilde yapacaktır. Bundan en ufak bir kuşkumuz yok” diye konuştu.

Ak Parti Aliağa İlçe Gençlerinin organize ettiği yemeğe Gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Basın ve Medya"dan sorumlu Ak Parti Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Sabahattin Orhan ve Sosyal işlerden sorumlu Ak Parti Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Zeki Küçükağtaş"da katıldı. Basın mensuplarının bayramının kutlandığı kahvaltı sonunda basın mensupları ve yemeğe katılanlar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894