• BIST 10494.24
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İzmir 23 °C
  • Manisa 23 °C
  • Balıkesir 18 °C
  • Çanakkale 18 °C

Olivia Village Hizmete Açıldı.

Olivia Village Hizmete Açıldı.
İzmir’in Foça ilçesi ile Yeni Foça Beldesi arasındaki sahil şeridi üzerinde bulunan Çanak koyu mevkiinde Türkiye'nin en büyük gayrimenkul firmaları arasında yer alan Eskidji'nin patronu Dikran Masis, ilk görüşte aşık olduğu

DİKRAN MASİS "TEN FOÇA"YA GÖRKEMLİ YATIRIM

İzmir"in Foça ilçesi ile Yeni Foça Beldesi arasındaki  sahil şeridi üzerinde bulunan   Çanak koyu mevkiinde Türkiye'nin en büyük gayrimenkul firmaları arasında yer alan Eskidji'nin patronu Dikran Masis, ilk görüşte aşık olduğu Foça'da 7 milyon dolar yatırımla kendisinin de oturacağı bir yaşam alanı kurdu.   Foça'nın en güzel koylarından biri olarak gösterilen Çanak Koyu'nda 27 villa ve 75 üniteden oluşan küçük bir köy oluşturan Masis"in  çok sevdiği Foça'ya yeni eserler de kazandırmayı amaçladığı öğrenildi.
3 yıl önce  bir Foça ziyaretinde Foça ilçesinden etkilenmesiyle Foça ilçesine yatırım yapmayı kafasına koyan Dikran Masis  Hollandalı 2 ortaktan satın aldığı WYBAS Foça  Tatil  Köyü"nü  1 yıl içersinde restarasyon ve diger inşaatlarını elden geçirip restore ettirdi. Masis ,Foça ilçesinde bugüne kadar eşi benzeri görünmemiş  bir proje ile Foça"ya  önemli bir yatırım kazandırdı . Tatil Köyünün zeytin ağaçları ile iç içe olması münasebetiyle  farklı bir proje ile restore edilen eski adı WYBAS Foça  olan Tatil  Köyü"nün ismi Olivia Village"(Zeytin Villa)olarak değiştirildi ve  hizmete açıldı.
Olivia Village sorumlu müdürü Mehmet Akif Gürkan tatil  köyü denince herkesin akılına bilinen tatil köyleri geliyor fakat  Olivia Village farklı bir projedir ""dedi. Olivia Village  isteyen herkesin gelip kalamayacağını ifade eden Yazıcıoğlu "" Olivia Village"de  yaşamak isteyenler  normal tatil köylerinde  tatil yapanlar gibi belirli bir ücret ödeyerek  belirli bir süre kalamazlar ""dedi . Olivia Village  5 yıldızlı otel standartların da işletmeye sahiptir ancak burada yaşaya bilmeniz için burada bir ev satın almanız gerekmektedir. diyen""Gürkan  Olivia Village "de    ev satın alanların  belirli bir aidat  ödeyerek  site"nin 5 yıldızlı otellerde mevcut olan hizmetlerinden yararlanabileceklerini söyledi.  Ev satımlarında müşteri seçtiklerini açıkça ifade eden Gürkan "" Ev"lerimizin fiyatları evlerin mevkisine ve büyüklüğüne göre değişiyor ""dedi. Küçük  temsili ücretler ile  beş yıldızlı Otellerde verilen hizmet"in  fazlasını verdiklerini ifade eden Gürkan"" 17 kişiden oluşan  personelimizin güvenlik ve temizlik başta olmak üzere bir çok konuda  Olivia Village sakinlerine hizmet veriyor ""dedi. Çok kısa bir zaman zarfında 10 adet menkul  satıldığını açıklayan  Gürkan"" ev satışlarında yüzde yirmisi peşin olmak üzere 84 ay   vade  yapıyoruz şu anda ev satışlarımız   devam etmektedir""dedi.
Eskidji özel projeler ve gayrimenkul departman başkanı Ferhan Yazıcıoglu" Olivia Village"nin hizmete açılması münasebeti ile düzenlediği basın toplantısında  Olivia Village hakkında  gazetecileri bilgilendirdi  ve sorulan soruları cevapladı.

Foça"ya kazandırılan bu eserle beldenin çıtasını yükselttiğini belirten Yazıcıoglu""Olivia Village;İnsanlara  huzur, keyif ve doğa güzellikleri içinde bir yaşam anahtarı sunmaktadır. Yaşam merkezimiz  Eski Foça'ya 13 km, Yeni Foça'ya 9 km. mesafede, Çanak Koyu'nda 18.037 m2 arazi üzerinde kurulu 25 ayrı villada 76 Residance' lık bir projedir.""dedi  Olivia Village; 5 yıldızlı otel standartlarında işletmeye sahip bir sitedir. 23 m2' ye kadar, 11 tip stüdyodan, 3+1' e kadar çeşitli deniz ve peyzaj manzarasına sahip Residance bulunmaktadır ""diyen, Yazıcıoglu""Yüzme havuzu, sauna,  fin hamamı, ,jimnastik salonu, tenis kortu, basketbol sahası, mini futbol sahası, mini golf, bilardo, langırt, internet cafe, acık hava satrancı, oyun salonu, açık ve kapalı çocuk oyun parkı ve salonu, açık ve kapalı restaurantlar, teras cafe, fıskiyeli meydan cafe, plaj cafe, amerikan bar, disco, yürüyüş parkurları, mini market, tv salonu ve özel plajı her türlü konforu sağlayabilmek amacı ile planlanmıştır""dedi. Evlerde tv uydu kanalları, wireless, site içi dahili telefon, 24 saat güvenlik, çamaşırhane, oda temizlik servisi, müşterilerin hizmetleri ile ilgilenen otel görevlileri gibi her türlü donanım ile Olivia Village sakinlerine huzurlu bir yaşam sağlayacaktır""dedi.  Olivia Village sakinleri yazları akvaryum gibi bir suda yüzebilecek, balkonunuzda Foça'nın eşsiz günbatımını seyredebilecek, kışları ise şömineli salonda sohbete doyamayacaklar . bifadesinde bulundu. Yazıcıoğlu "" Masis, çok sevdiği Foça'ya yeni eserler de kazandırmayı amaçlıyor""dedi.Olivia Village projesini hiçbir ağacın bir dalına dahi doğaya zarar vermeden yaptıklarını  belirten Yazıcıoğlu"" bundan sonra"da Foça "da ikinci bir  yatırım için çalışmaların yapıldığını ancak  öncelikli tercihlerinin Doğa"ya zarar vermeden tıpkı Olivia Village"de olduğu gibi hazır yatırımların üstünde restore çalışması yaparak  düşünüldüğünü ifade etti. Hasan Eser Foça 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894