• BIST 10186.44
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 25 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Çanakkale 21 °C

"Başkan Ekmeğimle Oynadı"

çünkü hayatında hiç sıkıntı çekmemiş el bebek gül bebek büyümüş bir zengin çocuğu geçim sıkıntısının ne demek olduğunu bilemez üzülerek söylüyorum Başkan Demirağ benim ekmeğimle oynamıştır.’ iddiasında bulundu.

FOÇA'DA "BAŞKAN EKMEĞİMLE OYNADI " İDDASI
İzmir"in Foça İlçesinde geçimini seyyar satıcılık yaparak temin eden  Ceyhun Ekinci belediyeye isyan etti. Seyyar tezgahında satış yapması belediye tarafından engellenince satış engeli  Ekinci"nin isyan etmesine neden oldu. Belediye ye isyan eden  Ekinci  Uzun yıllardır Foça"da yaşadığını ve  Eşinin de Foça"da köklü bir ailenin  ferdi  olduğunu  belirtti.  Ekinci,”Benim henüz 1 yaşında bir çocuğum var  ağabeyim  sağlık nedenlerinden dolayı çalışamıyor  anneme ve babama   ben destek çıkıyorum”  diyen  Ekinci,”benim ve ağabeyimin tek  geçim kaynağı bu tezgahtı""dedi. Başkan Demirağ"ın bana karşı ne gibi bir antipatisi var bilmiyorum diyen Ekinci "" Sn Başkanın makamına çıkarak kendisine durumumu izaha etmeye çalıştım  fakat beni dinlemeye gerek bile görmedi , zaten işin doğrusu  kendisinden anlayışta  beklemiyordum. çünkü hayatında hiç sıkıntı çekmemiş el bebek gül bebek büyümüş bir zengin çocuğu geçim sıkıntısının ne demek olduğunu bilemez üzülerek söylüyorum  Başkan Demirağ  benim ekmeğimle oynamıştır." iddiasında bulundu.

ŞERİATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ
 Ekinci ""belediyeye tepkilerini şu şekilde sürdürdü.ben hayatım kimseye saygıda kusur etmedim Sn Başkana da ettiğimi sanmıyorum fakat Foça"da Sn Başkan  tarafından uygulanan çifte standart a bir anlam verebilmiş değilim""dedi. Ekinci"" Ne demiş atalarımız şeriatın kestiği parmak acımazmış  benim tezgahımda  satış yapmam nasıl engellendiyse  Foça"da benim gibi  seyyar satıcılık yaparak geçimini temin eden insanlar var. Bu kadar insanın içinde bir tek benim tezgahım göze battıysa ben bu öküzün altında buza ararım""şeklinde konuştu. Ceyhun Ekinci,belediye başkanı Gökhan Demirağ"dan kendisine yardımcı olmasını rica etti.

ALO DERDİM VAR!

sorun varsa çözelim

Alo Derdim Var !

-yetkililer sorunlarınıza kulak mı tıkıyor.

-bugün git yarın gel mi diyorlar?

-derdinizi anlatmaktan dilinizde tüy mü bitti !

-kendinizi çaresiz mi hissediyorsunuz

 

ANLAT DERDİNİ DÜNYA DUYSUN…

ÇAĞIRIN HABER YAPALIM…

ÇARE OLALIM

 

ALO YARDIM EDİN HATTI!

7 GÜN 24 SAAT HİZMETİNİZDEYİZ

ÇAĞIRIN HABER YAPALIM…

DERDİNİ DÜNYA DUYSUN…

HEMEN ARA… ÇÖZELİM

GSM :     0 533 443 99 78

E- Mail : [email protected]   

 

              ALO DERDİM VAR!

    “Dünyayı Ayağa Kaldırıyoruz”

 

BÖLGEDE SES GETİREN HAKİMİYET EGE ARŞİVİ

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894