• BIST 10053.99
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Çanakkale 20 °C

Tüpraş’tan Ağaç Dikimi

Tüpraş’tan Ağaç Dikimi
ALİAĞA HABER / İzmir’in Aliağa İlçesi’nde TÜPRAŞ Aliağa Rafineri Müdürlüğü tarafından Aliağa yeni Mahalle de bulunan ağaçlandırma alanına 120 ağaç dikti. Ağaçlandırma alanına daha önce 680 adet fıstık çamı diken TÜPRAŞ 120 fıstık çamı daha dikerek bu sayı


 

TÜPRAŞ ALİAĞA YENİ MAHALLEDE 120 AĞAÇ DAHA DİKTİ

 

ALİAĞA HABER / İzmir"in Aliağa İlçesi"nde TÜPRAŞ Aliağa Rafineri Müdürlüğü tarafından Aliağa yeni Mahalle de bulunan ağaçlandırma alanına 120 ağaç dikti. Ağaçlandırma alanına daha önce 680 adet fıstık çamı diken TÜPRAŞ 120 fıstık çamı daha dikerek bu sayıyı 800"e çıkardı. TÜPRAŞ Aliağa Rafinerisi Müdürü Şahin Çalbıyık ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının önemine değinerek tamamen TÜPRAŞ işçilerinin bu faaliyeti organize ettiğini ve talebin TÜPRAŞ çalışanlarından geldiğini söyledi. Çalbıyık TEMA ve Aliağa Belediyesi"nin katkıları ile TÜPRAŞ çalışanlarının gerçekleştirdiği ağaç dikme faaliyetinin çevreye karşı duydukları hassasiyetin bir örneği olduğunu ifade ederek “ Yaklaşık 2 ay önce Kaymakamlığımız ile birlikte karayolu yol kenarlarında 2000 ağaç dikerek ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunduk. Ağaçlar Aliağa sınırı içerisinde karayolunun sağ ve sol kısımlarına dikildi. Bugün de daha önce bu bölgede dikimini yaptığımız 680 ağaç"a ilave olarak 120 ağaç daha dikiyoruz. TEMA, Aliağa Belediyesi katkı koyuyor ve işçilerimiz dikim işini gerçekleştiriyor. Çalışanlarımızın bazıları maddi destek sağladı bazıları fiziki olarak dikim gerçekleştirdi ve bu faaliyeti yaptık.” Dedi

 

ÇALBIYIK “ÜLKEMİZİN YEŞİLLENDİRMEYE İHTİYACI OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ.”

 

TÜPRAŞ Aliağa Rafinerisi Müdürü Şahin Çalbıyık kurumsal olarak Türkiye"nin ağaçlandırma açısından ihtiyacı olduğunun farkında olduklarını söyleyerek “ TÜPRAŞ olarak Türkiye genelinde 2008 yılında 700 bin ağaç diktik. Ağaçlandırma konusunda bir şeyler yapma konusunun farkındayız ve bunları devam ettirme niyetindeyiz. Çeşitli kurumlar ile işbirliği içinde çalışmalar yapmaya, projeler üretmeye ve özellikle çevre bilincini geliştirip korumaya yönelik adımlar atmaya devam edeceğiz. Ağaçlandırma tabi ki önemli ama bir o kadar da korumaya öncelik vermeli ve çevremizi korumalıyız. TÜPRAŞ olarak çeşitli zamanlarda bu tür çevresel faaliyetler yapmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

 

Aliağa Yeni Mahalle ağaçlandırma sahasında bulunan alanda daha önce 680 fıstık çamı diken TÜPRAŞ bu sayıya 120 ağaç daha ilave dikilen çam fıstığı sayını 800"e çıkardı. Aliağa Belediyesi bu çalışmalar kapsamında sahanın düzenleme işlerini yaptı ve Park bahçe Ünitesi de fidan desteği sağladı.

Tuprasagacdikme1: TÜPRAŞ çalışanları TÜPRAŞ Aliağa Rafineri Müdürü Şahin Çalbıyık ile birlikte Yeni Mahalle de bulunan ağaçlandırma alanına 120 ağaç dikerek bu sayıyı 800 ağaca çıkardı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894