• BIST 10173.42
  • Altın 2448.97
  • Dolar 32.2743
  • Euro 34.9166
  • İzmir 13 °C
  • Manisa 9 °C
  • Balıkesir 4 °C
  • Çanakkale 8 °C

Keklik, Çevreye Duyarlıyım

Keklik, Çevreye Duyarlıyım
Kaymakam Keklik “ İş gücü önemli, sanayi önemli ama sağlık ve çevre de çok önemli. Biz bu üç önemli şeyin dengesini bulmak zorundayız. Bu kentte yaşayan, suyunu içen, havasını soluyan insanlar olarak hassasiyet göstermeliyiz.” Diye konuştu.

ALİAĞA"NIN YENİ KAYMAKAMI İBRAHİM KEKLİK “ ÇEVRE KONUSUNDA DUYARLIYIM.”

Aliağa"nın yeni Kaymakamı İbrahim Keklik Aliağa"nın bölge ve Türkiye ekonomisi açısından çok önemli bir sanayi merkezi konumunda bulunduğunu söyledi. Türkiye"nin önemli sanayi kuruluşlarını bünyesinde barındıran Aliağa"nın ilk bakışta çevre sorunları yaşaması muhtemel bir görüntü çizdiğini dile getiren Keklik içeriden bakıldığında ise kontrollü bir yapı çizdiğini ifade etti. Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan ve 244 kaymakamı kapsayan Kaymakamlar Kararnamesi uyarınca Aliağa Kaymakamlığına atanan İbrahim Keklik Aliağa"ya hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağını söyledi. Kaymakam İbrahim Keklik daha önce görev yaptığı yerlere nazaran Aliağa"nın sanayi ve işçi yoğunluğu açısından çok farklı bir konuma sahip olduğunu belirterek “ Aliağa da ilk göze çarpan şey sanayisi. Sanayi iş gücü demektir. Sanayi"nin olduğu yerde çevre sorunları ilk akla gelen konu oluyor. Aliağa için de bu geçerli. İlk bakışta sorun olması muhtemel bir görüntü çizse de bu sorunların en aza indirgenmesi için çaba sarf edeceğiz.” Dedi.

KAYMAKAM İBRAHİM KEKLİK “ İNSANLARA İŞ İMKÂNI OLUŞTURURKEN YAŞADIĞIMIZ ÇEVREYİ DE GÖZ ARDI ETMEMELİYİZ.”

Sanayi ve iş gücünün Türkiye"nin kalkınması için çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen Kaymakam Keklik “ İş gücü önemli, sanayi önemli ama sağlık ve çevre de çok önemli. Biz bu üç önemli şeyin dengesini bulmak zorundayız. Bu kentte yaşayan, suyunu içen, havasını soluyan insanlar olarak hassasiyet göstermeliyiz.” Diye konuştu.

KAYMAKAM KEKLİK “ DİYALOGA AÇIK BİR İNSANIM.”

Aliağa da kurumlar arası diyalogun önemine de işaret eden Kaymakam Keklik bir kentin yönetilmesinde her kurum ve kuruluşun katkılarının yadsınamayacağını söyleyerek “ Kentin mülki amiri olarak diyaloga  her zaman açığım. Kurumlar arasında iyi iletişimler kurulması daha az sorunla uğraşılması demektir. Amacımız sorun üretmek değil, çözüm üretmek olmalı. Çözüme ulaşırken diyalog kapımızı hep açık tutacağız. Aliağa da bulunan tüm kurumlar ile istişare içinde Aliağa"yı yöneteceğiz.” Dedi.

ALİAĞA KAYMAKAMI İBRAHİM KEKLİK “ALİAĞA OTO PARK SORUNUNU BİR AN ÖNCE HALLETMELİ.”

Aliağa"nın kentleşme açısından iyi bir durumda olduğunu ifade eden İbrahim Keklik “ Aliağa da caddeler ve kaldırımlar geniş ve ferah. Özellikle ana caddeler iyi düşünülerek yapılandırılmış. Park konusunda ise sıkıntı var. Aliağa"nın kent yaşamı açısından otopark sorununun acilen çözülmesi gerekiyor. Aliağa"yı güzel ve yaşanılabilir bir kent gördüm.” Şeklinde konuştu. Aliağa köylerinin bazılarına gitme fırsatı bulduğunu da dile getiren Kaymakam Keklik köylerin bir çoğunda önemli sorunların aşıldığını belirterek kalan diğer sorunlar içinde koordineli çalışarak sorunların çözülmeye çalışılacağını söyledi. İdarecilik konusunda titiz olduğunu ifade eden Aliağa"nın yeni Kaymakamı İbrahim Keklik Güler yüzlü bir insanım. İşimde titizim. Çalışma arkadaşlarıma örnek olmak için mesaiye erken gelir ve mümkün olduğunca geç çıkmaya çalışırım. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi her zaman en öncelikli hedefim olmuştur. Devletimizin bizlere sunduğu imkânlar vatandaşlarımıza hizmet olarak dönmeli, destek olarak dönmeli.” Dedi.Sporu ve sanatı sevdiğini ifade eden Kaymakam İbrahim Keklik mümkün olduğunca koştuğunu, futbol oynadığını belirterek Halk Oyunlarına ilgisi olduğunu hatta Manisa"nın Ahmetli İlçesi Kaymakamlığını yaparken bu konuda ders aldığını da sözlerine ekledi.İbrahim Keklik en son Giresun Görele İlçesi Kaymakamlığında yaklaşık 10 ay görev yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığı Kaymakamlar Kararnamesi ile Emir Osman Bulgurludan boşalan Aliağa Kaymakamlığına atanmıştı. Haber Foto Yunus Yeşilöz

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894