• BIST 10015.29
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Çanakkale 20 °C

Kalkınma Ajansı Aliağa'da

Kalkınma Ajansı Aliağa'da
İzmir Kalkınma Ajansı’nın (İZKA) başlattığı Tarım ve Kırsal Kalkınma ile Turizm ve Çevre konularındaki Mali destek programları Aliağa’da kişi ve kurumlara tanıtılacak. İZKA destekleri 7 Ocak 2010 Perşembe günü saat

TARIM, ÇEVRE VE TURİZM ALANINDA PROJESİ OLANLARA ÖNEMLİ FIRSAT..

 

İZMİR KALKINMA AJANSI PROJELERİ ALİAĞA"DA TANITILACAK.

 

ALİAĞA TİCARET ODASI"NDAN ÜYELERİNE ÇAĞRI: İZMİR KALKINMA AJANSI PROJE DESTEKLERİNDEN FAYDALANIN..

 

İzmir Kalkınma Ajansı"nın (İZKA) başlattığı Tarım ve Kırsal Kalkınma ile Turizm ve Çevre konularındaki Mali destek programları Aliağa"da kişi ve kurumlara tanıtılacak. İZKA destekleri 7 Ocak 2010 Perşembe günü saat 10:00"da TÜPRAŞ Halk Eğitimi Merkezi"nde Aliağa kamuoyuna tanıtılacak.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Üyesi Adnan Saka, Aliağa Ticaret Odası"nın da yürütme kurulu üyesi olduğu İzmir Kalkınma Ajansı"nın Mali desteklerine Aliağa"daki kişi ve kurumların ilgi göstermesini istedi.  

 

TARIM, TURİZM VE ÇEVRE PROJELERİNE İZKA"DAN BÜYÜK DESTEK FIRSATI

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Saka; “İzmir Kalkınma Ajansı Tarım ve Kırsal Kalkınma ile Turizm ve Çevre alanlarında iki ayrı mali destek programını başlattı. Projelere Kamu kurumları, yerel yönetimler, dernekler, vakıflar ve odalar başvuruda bulunabilecek. Bu konuda bir yatırım projesi olan kişiler de derneklerimiz, kurumlarımız ile birlikte bu projelerin hayata geçmesini sağlayabilecek. İzmir Kalkınma Ajansı"na verilecek projelerin nasıl hazırlanacağı, hangi koşulların gerektiği Aliağa"da 7 Ocak günü Saat 10:00"da TÜPRAŞ Halk Eğitimi Merkezi"nde yapılacak toplantıda anlatılacak. Oda üyelerimiz ve tüm sivil toplum örgütlerimiz, kurumlarımızın bu önemli bilgilendirme fırsatından yararlanmalarını bekliyoruz” dedi.  

 

TARIM VE KIRSAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI

Aliağa Ticaret Odası Başkanı ve İzmir Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu üyesi Adnan Saka, “Tarım ve kırsal kalkınma mali destek programı ile tarımsal üretimden elde edilen katma değerin artırılmasına ve bölgede tarım ve tarıma dayalı sanayinin rekabet gücünü yükseltmeye yönelik faaliyetleri destekleyerek kırsal kalkınmaya katkıda bulunacak projelere destek verilecek. Bu program çerçevesinde uygun bulunan bir proje asgari 30.000 TL, Azami 450.000 TL desteklenecek” Dedi.  

 

TURİZM VE ÇEVRE MALİ DESTEK PROGRAMI

Saka, Turizm Ve Çevre Mali Destek Programı ile turizmin çeşitlendirilmesiyle bölgenin turizmde rekabet edebilirliğinin artırılmasına ve çevresel kalitenin iyileştirilmesine katkıda bulunacak projelere destek verileceğini, Mali destek programlarına 26 Mart tarihine kadar Proje teklifi verilmesi gerektiğini söyledi. Saka, Bu program için uygun görülen projelere Asgari 50.000 TL, Azami 600.000 TL tutarında destek verileceğini açıkladı. 

 

İZMİR KALKINMA AJANSI UZMANLARI ALİAĞA"YA GELİYOR

İzmir kalkınma Ajansı Uzmanları her iki mali destek programını Aliağa kamuoyuna tanıtmak amacıyla yarın Aliağa"da kapsamlı bir bilgilendirme toplantısında hazır bulunacak. Tüpraş Halk Eğitimi merkezi"nde saat 10:00"da yapılacak toplantıya yurttaşlar, Kurum ve kuruluş temsilcileriyle ilçe protokolü katılacak.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894