• BIST 10173.42
  • Altın 2445.88
  • Dolar 32.2675
  • Euro 34.9118
  • İzmir 12 °C
  • Manisa 9 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Çanakkale 9 °C

İşte Festivalin Kahramanları

İşte Festivalin Kahramanları
vatandaşlara temiz bir ortamda festival yaşamaları için 24 saat boyunca görev aldık. 3 vardiya 60 işçi 2 süpürge aracı 6 çöp kamyonu 1 kamyonet ile festival alanı başta olmak üzere vatandaşların her hangi bir sorunla karşılaşmamaları için elimizden geleni

FESTİVALDE TEMİZLİK İŞLERİNE TAM NOT

FESTİVALİN GİZLİ KAHRAMANLARI TEMİZLİK İŞLER

Bu yıl 26-31 Ağustos tarihleri arasında 19."su düzenlenen  6 günlük Aliağa Barış ve Hoşgörü, Kültür ve Sanat Festivali "nde vatandaşların sağlıklı bir ortamda festival geçirmesi için Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli festival boyunca gece gündüz çalıştı. Temizlik işleri müdürlüğü ve personeli Aliağalılara temiz bir ortamda festival yaşatabilmek için 24 saat boyunca görevlerini aksatmadan sürdürdüler.

 FESTİVAL BOYUNCA TEMİZLİK İŞLERİ 24 SAAT GÖREV BAŞINDAYDI
Aliağa Temizlik İşleri Müdürü Kamuran Han,” bu yıl 19. su düzenlenen  Aliağa Barış ve Hoşgörü, Kültür ve Sanat Festivali"nde müdürlüğümüz olarak vatandaşlara temiz bir ortamda festival yaşamaları için 24 saat boyunca görev aldık. 3 vardiya 60 işçi 2 süpürge aracı 6 çöp kamyonu 1 kamyonet ile festival alanı başta olmak üzere vatandaşların her hangi bir sorunla karşılaşmamaları için elimizden geleni yaptık. Festivalin Aliağa kent merkezindeki Demokrasi Meydanı Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere kentin muhtelif yerlerinde bulunan 1500 adet çöp konteynırları 3 vardiya halinde düzenli ve hızlı bir şekilde vatandaşa rahatsızlık vermeden  toplandı ve ilaçlandı. Festival sonrası oluşan çöp görüntüleri ise ek tedbir ve araç gereçler ile yaklaşık yarım saat içinde hızlı bir çalışma ile  konser öncesi hale getirildi.”dedi.

FESTİVALDE MİSAFİRLERİMİZE KİRLİLİK HİSSETTİRMEDİK
Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü   Kamuran Han,” 19. su düzenlenen  Aliağa Barış ve Hoşgörü, Kültür ve Sanat Festivali"nde 6 gün boyunca kent merkezinde ilçemizin nüfusu kadar bir gece  ziyaretçi nufüsü oluştu. bazı akşamlar konser sonrası 60- 70 bin kişilik bir ziyaretçi akınına uğramamıza rağmen  temizlik işlerinde çalışan personelimizin özverili çalışmaları sayesinde hiçbir aksiliğe neden olmadan 24 saat boyunca görevimizi başarı ile tamamladık. Gelen misafirlerimize ve Aliağalılara temiz bir ortamda festival yaşattığımız için mutluyuz. festival boyunca temizlik işlerine vatandaşların yaptığı takdir ve teşekkür bütün yorgunluğumuzu unutturdu.”dedi.

TEMİZLİK İŞLERİ  İSTEK VE ÖNERİLER İÇİN 24 SAAT GÖREVDE
Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kamuran Han vatandaşların temizlik konusunda her türlü istek ve önerileri için Alo 188 ak masa ücretsiz telefon hattını  yada 24 saat açık olan 616 54 39  nolu telefonu  gece gündüz araya bileceklerini kaydetti. Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, huzurlu güvenli,sağlıklı bir şekilde festivalin gerçekleştirmesinde Canla başla çalışan tüm belediye personeline , festival gönüllülerine ve emniyet teşkilatına teşekkür etti. Kaya, “Resmi kayıtlara göre 6 gün boyunca 150 bin misafirimiz ağırladık. Bu ciddi bir rakamdır.  İlçe merkezinin  gece nüfusunun nerde ise 5 katı olan ziyaretçi sayımız vardı. festivali mükemmel yapan sadece programı değildir. Alt yapısı güçlü ve lojistik bakımında geri hizmetlerin önemi daha büyüktür.  Aliağalılara sorunsuz bir festival yaşattıkları için  tüm personelimin hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. “

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894