• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İzmir 7 °C
  • Manisa 5 °C
  • Balıkesir 0 °C
  • Çanakkale 5 °C

USB Flash Belleğin 3 Yeni Hali

USB Flash Belleğin 3 Yeni Hali
Samsung’un yüksek performanslı, güvenilir ve modern cihazlar için benzersiz tasarımlı veri depolama çözümleri olarak dikkat çeken 3 yeni USB flash belleği BAR, FIT ve DUO teknoloji tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor...
SAMSUNG’UN ÜSTÜN TEKNOLOJİSİYLEUSB FLASH BELLEĞİN 3 YENİ HALİ : BAR, FIT VE DUO
 
Samsung’un yüksek performanslı, güvenilir ve modern cihazlar için benzersiz tasarımlı veri depolama çözümleri olarak dikkat çeken 3 yeni USB flash belleği  BAR, FIT ve DUO  teknoloji tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor...
 
İstanbul – 27 Ağustos 2015 – Samsung Electronics, her biri güçlü NAND flash teknolojisiyle donatılmış; ince, sofistike ve ergonomik özellikleriyle dikkat çeken yeni USB Flash Bellek serisinin duyurusunu yaptı. Bu yeni ürün serisiyle Samsung, müşterilere SD ve mikroSD hafıza kartIarı, dâhili SSDler ve taşınabilir SSD ürünler serisini içeren eksiksiz bir veri depolama ürün yelpazesi sunuyor. 
 
Samsung'un güçlü NAND flash ve 5-Proof teknolojisiyle donatılmış USB 3.0 belleklerinin tamamı, USB 2.0 ile uyumlu çalışıyor. Metal bazlı bir tasarımda sunulan yeni ürünler 5 yıllık garanti kapsamında tüketicilerle buluşuyor.
 
Samsung Electronics, Veri Depolama Birimi, Markalı Ürün Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Un-Soo Kim, yeni USB Flash Bellek  ailesiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Birinci sınıf USB Flash Belleklerimiz ile dünyadaki tüm müşterilerimize güvenle kullanabilecekleri, eksiksiz bir harici depolama ürünleri serisi sunuyoruz. Müşterilerimizin, artık tüm veri depolama ihtiyaçlarını karşılayan ve aradıkları her şeyi bir arada sunan kaliteli bir durakları var."
 
Samsung USB 3.0 flash bellek serisini  BAR, FIT ve DUO olarak 3 farklı biçimde sunuyor.
 
USB Flash Bellek’te ‘Dayanıklılık’ demek BAR demek...
Hafif şampanya rengi ile modern klas bir görünüme sahip olan BAR; yüksek kalitedeki metal kasasıyla ekstra dayanıklılığa sahip. BAR, kullanıcıların belleği cihazlara kolayca takıp çıkarabilmesi ve en iyi  ergonomik deneyimi yaşatmak için, modernleştirilmiş küre biçiminde bir uçla sunuluyor. 
 
40 mm. uzunluğunda ve 9 gr. ağırlığında olan BAR, özellikle kişisel bilgisayarlarda (PC)  kullanım için tasarlandı. 16 GB, 32 GB ve 64 GB olarak 3 kapasite seçeneğiyle sunulan bu model; 130 MB/sn'e kadar çıkan sıralı okuma hızıyla kullanıcıların USB bellekten cihazlarına 2,4 GB full HD bir videoyu veya yaklaşık 40 saatlik mp3 müzik dosyalarını 20 saniyeden daha kısa bir sürede indirmesine olanak sağlıyor. 
 
İsmine yakışan incelikte: FIT 
Serinin diğer üyesi FIT adına yakışır şekilde serinin en kompakt ürün olarak dikkat çekiyor. FIT, ultra-ince dizüstü bilgisayarlar ile veri ve müzik depolamak için USB bağlantı noktalarıyla donatılmış otomobillerde kullanım için tasarlandı. Kolay bir taşınabilirliğe sahip olan ürün, rahat kavranabilirliğiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor. 20 mm'den daha kısa ve 2 gr'dan biraz daha ağır olan FIT hem 32 GB hem 64 GB seçeneklerinde 130 MB/sn'e kadar sıralı okuma hızına sahip.  
 
Hepsi bir arada; sadece DUO’da
Serinin üçüncü üyesi DUO; günlük hareketli tempoda standart ve mikro USB bağlantı noktalarında hepsi bir arada çözümün ek esnekliğine ihtiyaç duyan akıllı telefon, tablet ve PC kullanıcıları için özel olarak tasarlandı.
 
Mikro USB'yi koruyan kullanışlı ek bir kapağa sahip olan DUO, 130 MB/sn'e kadar çıkan sıralı okuma hızıyla birlikte; Mikro USB 2.0 arayüzüne sahip ve Android cihazlarla da uyumlu. 37 mm'den daha kısa ve 6 gr.’dan daha hafif özellikleriyle dikkat çeken DUO’nun 32 GB ve 64 GB kapasite seçenekleri bulunuyor. 
 
Havada, suda veya karada... Flash bellekler her şartta, Samsung 5-Proof koruması altında
 
Samsung, bu flash belleklerin her birinin deniz suyunda 72 saate kadar ve -0°C - 60°C (32°F - 140°F) arası sıcaklıklarda da çalışmasını ve dayanaklılığnı 5-Proof teknolojisiyle garantiliyor. 
 
Belleklerde depolanan veriler, standart havaalanı X-ışını makinelerinden veya 1.500 gr'a kadar ekstrem şok seviyelerinden (yerçekim kuvveti) etkilenmiyor ve yüksek-alan MRI tarayıcısınınkine denk 15.000 gauss manyetik kuvvete kadar dayanabiliyor.
 
Farklı şekil ve kapasitelerdeki yeni ürünler, Kore, Birleşik Devletler, Çin, Avrupa ve diğer bölgeler dâhil tüm dünyada satışa çıkarak Samsung'un küresel veri depolama piyasasındaki varlığını daha da güçlendirecek. Her bir model, bu yılın ilerleyen zamanlarında 128 GB kapasite seçeneğine de sahip olacak.   
 
Samsung Electronics Hakkında
Samsung Electronics olarak yenilikçi fikirler ve teknolojilerle dünyaya ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyoruz. TV, akıllı telefon, giyilebilir cihaz, tablet, dijital fotoğraf makinesi, video kamera, yazıcı, tıbbi cihaz, ağ sistemleri, yarı iletkenler ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyoruz. Dijital Sağlık ve Akıllı Ev sistemleri gibi alanlarda geliştirdiğimiz çözüm ve teknolojilerle, birbirleri ile bağlantı kurarak bilgi paylaşımı yapabilen akıllı cihazlar sistemi “Nesnelerin Interneti”ne de yön veriyoruz. Yıllık cirosu 196 milyar dolar olan şirketimizin, 84 ülkede 319.000 çalışanı bulunuyor. Samsung’un resmi blog’una global.samsungtomorrow.com, şirketimiz ile ilgili daha fazla bilgiye www.samsung.com.tr, yürütmekte olduğumuz sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorluk çalışmalarına www.samsungsosyalsorumluluk.com, işitme engellilere özel görüntülü çağrı merkezi hizmetimize ise www.samsungduyaneller.com adreslerinden ulaşabilirsiniz. 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894