• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • İzmir 7 °C
  • Manisa 5 °C
  • Balıkesir 1 °C
  • Çanakkale 5 °C

TeknoSA Mobil İle Taksitli Cep Telefonu İmkanı

TeknoSA Mobil İle Taksitli Cep Telefonu İmkanı
Teknoloji perakendeciliğinin ‘ilkler markası’ TeknoSA, mobil iletişim hizmet sağlayıcısı TeknoSA Mobil ile temlikli cihaz satışlarına başlıyor

TEKNOSA MOBİL İLE TAKSİTLİ CEP TELEFONU İMKANI!

Teknoloji perakendeciliğinin ‘ilkler markası’ TeknoSA, mobil iletişim hizmet sağlayıcısı TeknoSA Mobil ile temlikli cihaz satışlarına başlıyor. TeknoSA bu kapsamda, TeknoSA Mobil hattını tercih eden tüketicilere istedikleri akıllı telefonu 24 ay taksitle satın alma fırsatı sunarken, GSM operatörlerinden sonra, telefon faturasında tarifeye ek bu hizmeti sunan tek marka olacak.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, Mart 2015’te müşterilerine sunduğu mobil iletişim hizmeti ‘TeknoSA Mobil’ markası ile temlikli cihaz satışına başlıyor. Bu kapsamda TeknoSA Mobil, ayda 29 TL’den başlayan interneti bol tarifelerine ek, 24 ay taksitle müşterilerine istedikleri akıllı telefonları kolay ve hızlı bir şekilde tek noktadan alabilme imkanı sunuyor. Hattını TeknoSA Mobil’e taşıyanların ve yeni abonelerin faydalanabileceği temlik uygulaması ile akıllı cihaz almayı kolaylaştıran TeknoSA, bu hizmeti Türkiye genelindeki tüm mağazalarında verecek.

Tüketicilerin tüm teknoloji ihtiyaçlarını tek noktada karşılama hedefi kapsamında yatırımlarını ve yeniliklerini sürdürdüklerini söyleyen TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan; “TeknoSA Mobil ile temlikli cihaz satışına başlayarak TeknoSA müşterilerine ‘ilk’ niteliğinde bir yeniliği daha sunmaktan dolayı çok mutluyuz. Tek noktada, tek faturada müşterilerimizin hem iletişim hem de cihaz ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayacağız. Sektörümüzde olduğu gibi TeknoSA’da da büyümenin lokomotifi konumunda olan akıllı telefonların payının, TeknoSA Mobil’in temlikli satışı ile birlikte kısa vadede daha da artacağını öngörüyoruz. Temlikte en önemli avantajımız, müşterilerimize çok uygun taksitlerle akıllı cihazlarını yenileme olanağı sunuyor olmamız. Üstelik interneti bol tarifelerimizle de müşterilerimizin tüm iletişim ihtiyaçlarını tek elden karşılamayı hedefliyoruz. Bütüncül hizmet ve müşterilere sunduğumuz ödeme kolaylığı ile akıllı cihazlarda adres olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

HAZİRAN AYINDA 1 TL’YE TELEFON KAMPANYASI

TeknoSA, TeknoSA Mobil temlikli cihaz satışını teknoloji severlerin yüzünü güldürecek kampanyalarla başlatıyor. Kampanyalar arasında en dikkat çekenlerden biri ise ‘Günde 1 TL’ye akıllı telefon’ olacak.
Bunun dışında, her müşteri kitlesine uygun cazip teklifler TeknoSA Mobil ile müşterilere sunulacak. / EGE BASIN GRUBU
 

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894