• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 16 °C

Led Ekranlı Tanıtımlar

Led Ekranlı Tanıtımlar
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / TV, bilgisayar ve cep telefonlarının ardından geldiği için “dördüncü ekran” olarak adlandırılan LED ekranlar, şirketlerin reklam ve mesajlarını tüketici
LED EKRANLI TANITIMLAR SOKAKLARI DAHA DA FAZLA ŞENLENDİRECEK
 
TV, bilgisayar ve cep telefonlarının ardından geldiği için “dördüncü ekran” olarak adlandırılan LED ekranlar, şirketlerin reklam ve mesajlarını tüketiciye dış mekanlarda (outdoor) sunma imkanlarıyla öne çıkıyor.
 
 “Geleceğe Taşıyan Dijital Çözümler” üreten Sistem 9 Medya, açıkhava ( outdoor )  LED ekran alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla reklam sektörüne de hareketlilik getirmeyi hedefliyor. 
 
Günümüzde kurum ve kuruluşlar mesajlarını hedef kitleye teknolojinin sunduğu imkanlar sayesinde görsel efekt şöleniyle verebiliyor. Merak duygusu uyandıran görsel efektler, kurum ve kuruluşlara tüketiciyle daha etkili bir iletişim kurma fırsatı sunuyor.
 
Dijital çağda, bilgi verme, tanıtım ve reklam konusundaki tüm ihtiyaçların kişiselleştirilmiş uygulamalarla daha kolay verilebildiğine dikkat çeken Sistem 9 Medya İcra Kurulu Başkanı Kaan Akın, “Günümüzde LED ekranlar enerji tasarrufu, çevre dostu, göze hitap eden görsel şölene sahip özelliklerinin yanı sıra, son derece etkili reklam ve bilgilendirme mecrası haline geldi” diyor.
 
Açıkhava da markalar tarafından tercih edilen LED ekranlardaki reklam maliyetlerinin televizyon ve gazetelerden daha avantajlı olduğunu vurgulayan Akın, “Sistem 9 Medya olarak şimdiye kadar kurum ve kuruluşlara iç mekanlarda sunduğumuz tanıtım imkanını dış mekanlara da taşıyoruz. Müşterilerimiz için son derece kişiselleştirilmiş, tüm ihtiyaçları karşılayan çözümler üretiyoruz. Sokak, cadde, meydan veya kavşaklara konan LED ekranları, yakın gelecekte ABD Time Square’de yer alan dev ekranların benzerleri gibi Türkiye’nin de belli başlı meydanların da  daha fazla göreceğiz” diye ekliyor.
 
Açıkhava ‘daki ( outdoor) LED ekranların müşteriye reklam ve mesajını, hedef kitleye kesintisiz verme avantajı sunduğunu belirten Akın açıklamalarını şöyle sürdürüyor: “Sistem 9 Medya yaratıcı ekibi, önemli cadde ve sokaklara kurup yönetmeye başladığımız  LED ekranlardaki yayınların görsel ve içeriğini hızlı bir şekilde güncelleyebiliyor. Klasik Reklam mecrası olma dışına taşımak istediğimiz sektörde yayın içeriği de dahil olmak üzere hazır da tuttuğumuz farklı birçok projemizi hayata geçireceğiz.Biz reklam sektöründe açıkhava LED ekranların klasik özelliklerine ek olarak interaktiviteyi de katarak bilgi ve tanıtım ekranlarına yeni bir boyut getireceğiz. Yenilikçi, renkli, canlı içerikleriyle tüketicilerin dikkatini çeken LED ekran yayınlarında 10 yıldır hizmet verdiğimiz ‘’Digital Signage’’ alanında edindiğimiz dijital yayın konusundaki tecrübeleri de sektöre aktaracağız.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894