• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 21 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 16 °C

Sürekli Dezenfektan Başladı

Sürekli Dezenfektan Başladı
ALİAĞA VİDEO HABER / Aliağalı şehiriçi ulaşımı gerçekleştiren dolmuşlar ve servis araçları domuz gribine karşı planlı ilaçlamaya geçti. Sabah ilk servise çıkmadan önce ve son seferini yapan araçlar şoförleri tarafından düzenli olarak ilaçlanacak.

ALİAĞA"DA ŞEHİRİÇİ SERVİS MİNİBÜSLERİ İLAÇLANDI      

      

Aliağalı şehiriçi ulaşımı gerçekleştiren dolmuşlar ve servis araçları domuz gribine karşı planlı ilaçlamaya geçti. Sabah ilk servise çıkmadan önce ve son seferini yapan araçlar şoförleri tarafından düzenli olarak ilaçlanacak. Dezenfektan ilaçları ve aleti merkez santral durağında araç sahiplerine ve şoförlere teslim edildi. Uygulama demiz gribi tehdidi ortadan kalkıncaya kadar devam edecek.

Aliağa şoförler ve otomobilciler odası başkan yardımcısı Erdinç Şen,” şehir içinde çalışan dolmuş ve servis araçlarını domuz gribi tehdidi ortadan kalkıncaya kadar sürekli dezenfekte etme kararı aldık ve uygulama bugün itibarı ile başladı. Bu konuda kooperatifimiz ve kooperatif başkanımız büyük bir özveri ve gayret gösterdiler. Kooperatif Başkanımız İzmir'de ki birliğimizin tavsiye ettiği firmalarla anlaştı. Bundan sonra Aliağa'da bütün şehir içi minibüsler her sabah düzenli olarak ilaçlanıp hizmete girecek. Vatandaşlarımız bu konuda rahat olsunlar, Biz bu konuda ki titizliğimize devam edeceğiz” dedi.

39 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Halil Gündoğdu vatandaşın içinin rahat olması için kooperatif olarak elinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi. Gündoğdu, izmirde bir ilki gerçekleştirdik. Her araca 20 litre dezenfektan ilacı ve pompası teslim edildi. Vatandaşlarımız bilgilendirmek için de “araçlarımız hergün ilaçlanmaktadır” uyarı etiketleri astık, anlaştığımız firma ile ilaçlama sürekli devam edecek.”dedi. 

Sürekli dezenfektan uygulamasına katılan Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin  Bayrav da: " şoför arkadaşlarımız Çok duyarlı bir çalışma içerisindeler. Neticede yerel idarenin yaptığı çalışmalara katkı koydular. Ben istiyorum ki bu örnek çalışmanız diğer kurumlar tarafından desteklensin ve o ölçekte de yerine getirilsin. Önemli olan sağlıklı bir ortam hazırlamak, bunu yaparken de ölçeği ne olursa olsun herkes de elini taşın altına sokmak zorunda. Bu sizin yaptığınız başlangıç gibi gözüken çalışma umarım diğer toplu taşıma servislerini de hatta diğer  toplu bulunulan mekanlara da bir örnek teşkil eder. Umarım onlarda aynı duyarlılığı gösterirler. Süreklilik isteyen bu uygulamanın yaygınlaşmasını aynı duyarlılıkla devam etmesini dilerim” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894