• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Çanakkale 14 °C

Kozak’a 3 Şeritli Yol İçin Start...

 Kozak’a 3 Şeritli Yol İçin Start...
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Bergama Kozak yaylasına giden ve bölgede bulunan 16 köyün iletişimini sağlayan yaklaşık 20 km’lik zikzaklı yolun genişletilerek 3 şeritli yapılması için dün start v
BERGAMA KOZAK’A 3 ŞERİTLİ YOL İÇİN START VERİLDİ 
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Bergama Kozak yaylasına giden ve bölgede bulunan 16 köyün iletişimini sağlayan yaklaşık 20 km’lik zikzaklı yolun genişletilerek 3 şeritli yapılması için dün start verildi.
Karayollarına ait kepçe ve greyderler dün yol yapım çalışmalarına başlarken, Adalet ve Kalkınma Partisi Bergama Belediye Başkanı Hasan Şahin ve Kozak merkez Yukarıbey  (Nahiye) muhtarı İlhan Çakır’la birlikte köylüler yol genişletme çalışmasını yerinde izlediler. Yol çalışmalarının başlatılmasından dolayı büyük bir sevinç yaşadıklarını söyleyen köylüler, yıllardır tonajlı kamyonlar bu yolu kullanıyor ve diğer araçların geçmesi ise dar ve zikzaklı olması bize büyük sıkıntı yaşatıyordu. Yolun genişletilmesiyle ulaşım artık daha rahat gerçekleşecek dediler.
 
ŞAHİN “İŞTE HİZMET İÇİN ADAYLIĞIMIZIN KANITI” 
“Biz seçim çalışmalarımız sırasında hizmet için adayıyız, siyaset için değil derken, boşuna konuşmuyoruz” diyen Ak Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin, ise Kozak bölgesinde başlatılan 20 Km yol yapım çalışmalarıyla ilgili olarak görüşlerini şöyle açıkladı. “Yıllardır Kozak yaylasına ulaşımın sağlandığı bu yolun zikzaklı ve dar oluşu özellikle bölge insanı için adeta bir işkenceydi. Ağır tonajı kamyonlar güç bela gidiyor ve değişik kazalar meydana geliyordu. Bu gün yol genişletme projemizi dâhilinde bugün başlatmış bulunuyoruz. Söz konusu çalışmanın başlatılmasında İzmir büyük Şehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım’ın etkisi elbette çok büyüktür. Yöre halkı olarak hepimiz büyük bir sevinç yaşıyoruz. Yolu bir yıl içinde tamamlamayı planladık 3 şerit  olarak genişletilecek yol ile ulaşım daha da kolaylaşacaktır. Bu sadece bir başlangıçtır, Bergama’ya daha kestirme bir başka yol çalışmamızı da hayâ ta geçirerek Kozak bölgemizi ulaşımda rahatlatacağız. Hatta ileriki yıllarda Kozak Ayvalık arasını da üç şerit haline getirebiliriz” dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894