• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 21 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

Evcil Hayvan Sigortası’nda Şampiyon Kediler

Evcil Hayvan Sigortası’nda Şampiyon Kediler
Sigortam.net, Evcil Hayvan Sigortası ürünleriyle hayvanseverleri veteriner masrafından kurtarıyor. Acil sağlık sorunlarından kayıp ilanlarına kadar geniş teminatları kapsayan Evcil Hayvan Sigortası seçenekleri, Sigortam.net üzerinden fiyat ve içerik karşı

Sigortam.net, Evcil Hayvan Sigortası ürünleriyle hayvanseverleri veteriner masrafından kurtarıyor. Acil sağlık sorunlarından kayıp ilanlarına kadar geniş teminatları kapsayan Evcil Hayvan Sigortası seçenekleri, Sigortam.net üzerinden fiyat ve içerik karşılaştırmalarıyla incelenebiliyor ve patili dostlarımız için kolaylıkla teklif alınıyor.  Sigortam.net verilerine göre son 1 yılda Evcil Hayvan Sigortası yaptırılan patili dostlarımız içinde kedilerin %59 ile en çok sigorta yaptırılan olması ve ilk sıraya yerleşmesi de dikkat çekiyor.

Türkiye’nin lider dijital sigortacılık platformu Sigortam.net, Evcil Hayvan Sigortası seçenekleriyle evde ve yolculuklarda oluşabilecek acil durumlar, ameliyatlar ya da ilaç harcamaları gibi birçok konuda güvence sağlıyor. 

6 aylıktan büyük, 10 yaşından küçük kedi veya köpeklerin sağlık masrafları için uygun primlerle teminat sağlayan poliçeler, acil tedavilerin yanı sıra muayene, tahlil/tetkik ve belirli hastalıklara yönelik tedavilerini de karşılıyor. Üstelik çoğu poliçe, ücretsiz ve indirimli ek hizmetler de sunuyor; bunlar arasında yılda bir ücretsiz muayene, göz ve kulak temizliği, tırnak kesimi, indirimli mikroçip takılması ve köpek eğitimi hizmetleri de yer alıyor.   

Sigortam.net üzerinden son 1 yıl içerisinde yapılan Evcil Hayvan Sigortası oranlarına bakıldığında en çok kedilerin sigortalandığı görülüyor. Sigortam.net verilerine göre Evcil Hayvan Sigortası yapılan patili dostlarımızın %59’unun kedi olması dikkat çekiyor.

Bora Uludüz: Tatil sezonunda risklere karşı Evcil Hayvan Sigortası’nın ihmal edilmemesi gerektiğini hatırlatıyoruz.

Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz, giderek artan veteriner masrafları ve sağlık giderlerinin evcil hayvan sahiplerini en çok zorlayan konuların başında geldiğini belirterek şunları söyledi; “Müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmet çeşitliliğimizi artırmak ve ihtiyaç duyulan her noktada çözümler üretmek en büyük hedeflerimizden biri. Geçtiğimiz yıl platformumuza dahil ettiğimiz Evcil Hayvan Sigortası ürünleri, çok değerli bir sigortacılık çözümü sunuyor. Giderek artan veteriner masrafları karşısında hayvan sahiplerinin bütçesini koruduğu ve en önemlisi, patili dostlarımızın sağlığının ekonomik nedenlerle tehlikeye girmesini önlediği için bu ürünün bizim açımızdan özel bir önemi var. Özellikle yaz dönemlerinde artan seyahatlerle ve risklerle birlikte, minik dostlarımızın sağlığını güvenceye alan Evcil Hayvan Sigortası’nın ihmal edilmemesi gerektiğini hatırlatıyoruz ve böyle bir ürün ile müşterilerimize hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.  

 Evcil Hayvan Sigortası Ana Teminatları:

 Evcil hayvan sigortası ana kapsamı genel olarak; acil tedavi, 3. şahıs mali sorumluluk ve kayıp ilanı teminatlarından oluşuyor. Ana teminatlar kapsamında tedavi masrafları limitler dahilinde %100 karşılanıyor. Örneğin; acil tedavi limiti 10.000 TL ise bu limite kadar tüm masraflar sigortadan ödenebiliyor.

    Acil Tedavi: Evcil hayvanların acil sağlık sorunlarında tedavi masraflarını karşılar. Acil durum kapsamı genel anlamda şöyledir; trafik kazası, zehirlenme, yabancı bir cisim yutma, boğulma, kavga, kesik ve bir cismin batması, göz yaralanması, ısı çarpması, yanma/yanık, böcek sokması durumlarıdır.
    3. Şahıs Mali Sorumluluk: Kedi veya köpeklerden kaynaklı oluşabilecek üçüncü kişilerin yaşayabileceği bedeni ve maddi zararları kapsam altına alır.
    Kayıp İlanı ve Ödül: Evcil hayvanın kaybolması durumunda kayıp ilanı ve ödül için belirli limitlerle masrafları karşılar.
    Ek teminatlar ise ek prim ile poliçeye eklenebilen hizmetlerdir. Hastalık, ayakta muayene, teşhis ve tedavi giderlerini limitler dahilinde karşılanmasıdır.

Evcil Hayvan Sigortası’nda ek prim ödenerek avantajlı ek teminatlarla, poliçe kapsamı genişletilebiliyor ve ek teminatlar ile evcil hayvanların yaşayabileceği hastalıklar durumunda; sıklıkla ihtiyaç duyulan ayakta veteriner muayenesi, hastalık için teşhis ve tedavi masrafları da limitler dahilinde kapsam altında alınabiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894