• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Çanakkale 14 °C

Direnen İşçilere MHP’li Saldırısı

Direnen İşçilere MHP’li Saldırısı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE RAPOR/ Aliağa’da MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından önce bankamatik çalışanı (İşe gitmeden maaş alan) olarak lanse edilen, daha sonra da tasarruf amacıyla çıkarıldıkları belirtilen 104 taşeron işçisi direnişe 27. gü

Direnen İşçilere MHP’li Saldırısı İddiası

Aliağa'da Direnen İşçilere Çirkin Saldırı

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE RAPOR/ Aliağa’da MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından önce bankamatik çalışanı (İşe gitmeden maaş alan) olarak lanse edilen, daha sonra da tasarruf amacıyla çıkarıldıkları belirtilen 104 taşeron işçisi direnişe 27. gününde devam ediyor.

Demokrasi Meydanı’nda kurdukları çadırda halka kendilerini anlatan ve işlerine geri dönebilmek için imza toplayan işçilere dün gece saatlerinde Ş.Ç tarafından saldırı düzenlendi.2 işçinin direniş çadırında bulunduğu sırada elinde bulunan kesici cisim ile 2 işçiyi yaralayan Ş.Ç, polis tarafından sorgulanmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Gerçekleşen olay üzerine işçiler her gün mesai başlarken belediye binası önünde yaptıkları oturma eylemini gerçekleştirirken binaya giriş yapan belediye Başkanı Serkan Acar’ın önüne yaralanan arkadaşlarının kanlı gömleğini bırakarak, bu konuda kendilerini defalarca uyardıklarını fakat bir önlem alınmadığı için bu olayın gerçekleştiğini, saldırıyı gerçekleştiren Ş.Ç'nin her gün MHP İlçe Binası’na ve Ülkü Ocakları Aliağa Şubesi’ne girip çıktığını belirterek tepki gösterdiler. Acar ve ekibi ile işçiler arasında kısa süreli tartışma yaşanmasının ardından işçilere bu kişinin kendileri ile bir ilgisinin olmadığını iddia eden ve yaralı işçilerin durumunu soran Acar, ardından makam odasına geçti.

Ş.Ç'nin görmedikleri yönden gizlice gelerek saldırdığını belirten işçiler, aynı şahsın daha önce de aynı yerde eylem yapan işçileri tahrik etmeye çalıştığını, birkaç kez saldırı girişiminde bulunduğunu ve bu konuda belediye başkanı Serkan Acar’ı uyardıklarını belirterek direnişe devam ederek haklarını sonuna kadar arayacaklarını söylediler. Direniş Komitesi tarafından yapılan açıklamada bugün saat 17.30’da Demokrasi Meydanı’nda konu ile ilgili basın açıklaması yapılacağı belirtildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894