• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 15 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Çanakkale 13 °C

Dikili'de Fırınlara Yakın Markaj

Dikili'de Fırınlara Yakın Markaj
Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Dikili Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde bulunan ekmek fırınlarını denetledi.
DİKİLİ BELEDİYESİ FIRINLARI YAKIN MARKAJA ALDI
Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Dikili Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde bulunan ekmek fırınlarını denetledi. 
 
Dikili Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla kentte ekmek üretimi yapan tüm fırınları mercek altına alarak, detaylı bir denetim gerçekleştirdi. 
 
BELEDİYEYE AİT HALKIN EKMEK FIRINI DA DENETLENDİ
Aralarında Dikili Belediyesine ait olan Halkın Ekmek Fabrikası’nın da bulunduğu ilçe sınırlarındaki tüm fırınlarda gramaj ve fiyat kontrolleri gerçekleştiren Zabıta ekipleri, denetimlerde fırınlara tam not verirken, Belediye Başkanı Mustafa Tosun da, fırıncı esnafına duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 
OLUMSUZLUĞA RASTLANMADI
Zabıta Müdür Vekili Bülent Dalfesoğlu’nun sevk ve idaresinde, ilçe sınırlarında yer alan tüm ekmek fırınlarında gerçekleştirilen denetimlerde, üretilen ekmekleri hassas terazilerle tek tek tartan Zabıta ekipleri, gramajlarının eksik olup olmadığını detaylı olarak inceledi. Dikilili hemşerilerinin sofralarına gelen ekmeklerin gramajının eksiksiz olması gibi kaliteli ve ekonomik olması içinde üretime ilişkin detaylar ile evrak ve fiyat tarifelerinin de detaylı olarak kontrolünü gerçekleştiren zabıta ekipleri ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı. Yetkililer denetimlerin yıl boyunca süreceği bilgisini verdi. 
 
“ESNAFIMIZA DUYARLILIĞINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Yapılan denetimlerler hakkında bilgi veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından ilçemizde faaliyet gösteren tüm fırınları kapsayan denetimlerinde hiçbir olumsuzluğa rastlanmamıştır. Verdikleri hizmetlerinde hassasiyet gösteren ve hemşerilerimize kaliteli, ekonomik ve tam gramajında ürünler sunan fırıncı esnafımıza gönülden teşekkür ediyor, bu duyarlılıklarının ve işbirliği anlayışlarının hep devam etmesini temenni ediyorum” dedi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894