• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 18 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Çanakkale 15 °C

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı Olarak Bergama İlçe Başkanlığı Ziyareti

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı Olarak Bergama İlçe Başkanlığı Ziyareti
Demokrat Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Osman Varol, İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler ve İl Teşkilat Başkanı Nedim Turbil, İl Yönetim Kurulu Üyesi Melahat Özcanoğlu ve Mehmet Doğan Bergama İlçe Teşkilatlarının ziyaretleri çerçe

DEMOKRAT PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI'DAN BERGAMA İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Demokrat Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Osman Varol, İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler ve İl Teşkilat Başkanı Nedim Turbil, İl Yönetim Kurulu Üyesi Melahat Özcanoğlu ve Mehmet Doğan Bergama İlçe Teşkilatlarının ziyaretleri çerçevesinde Bergama ilçesine geldiler.

Demokrat Parti Bergama İlçe binasında MKK Üyemiz Muhsin Erdem, Bergama Eski İlçe Başkanlarından Kazım Özçoban ve İlhan Korkmaz ile birlikte Bergama İlçe Başkanı Muzaffer Özarun ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kınık İlçe Başkanı Mehmet Türkbaş tarafından karşılandı.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı'na teşkilatı yeniden oluşturmak üzere 1 Kasım Genel Seçimleri sonrasında Demokrat Parti Genel Merkezi tarafından İzmir İl Başkanlığına atanan Metin Dökmeciler "Demokrat Parti İzmir'de yeniden şahlanarak inşallah Türkiye'de büyük hizmetlere, büyük yatırımlara yeniden imza atacaktır" dedi.

"Demokrat Parti olarak bu ülkenin dağında, taşında, ovasında, köprüsünde her yerinde kır atın nal izleri ve imzası vardır. İzmir gerçek bir sağ partilidir. Sağ partide adreste Demokrat Parti'dir. Ülkenin Demokrat Partiye ihtiyacı var. Demokrat Parti İzmir'de yeniden şahlanmasının başlangıç noktası Bakırçay Havzasıdır" diye konuştu.

Kır Atın Bayrağını dalgalandırmak üzere ben ve benim gibi düşünen birçok Demokrat Partili neferlerin daima hazır olduğunu göstermek adına, hiç bir mevki ve makam gözetmeksizin, böyle zamanlarda partimize sahip çıkmamızın şerefli bir görev olduğunu göstermek, demokratların İdeolojisini yaşatmak ve en önemlisi çeşitli sebeplerden ötürü bir çok demokrat partili aramızdan ayrılmışlardır. Onlara gerçek kimliklerine dönmeleri konusunda çağrıda bulunuyorum ” dedi.

Konuşmasını şu sözlerle tamamlayan Dökmeciler "Ümit ediyorum ki, büyük, küçük, bu partinin özü olanlar, hakiki demokratlar, bu davanın sahipleri, bizi yalnız bırakmayacaklardır"

Tutkuyla Demokrat partiye gönül vermiş herkes ile el ele bu yolda yürürken, sizleri yanımızda olmaya ve bu kutlu davaya gönülden desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894