• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 25 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Çanakkale 19 °C

Aliağa Devlet Hastanesi'nde Yanık Ünitesi Hizmete Açıldı

Aliağa Devlet Hastanesi'nde Yanık Ünitesi Hizmete Açıldı
Aliağa Devlet Hastanesi'nde ilk olma özelliği taşıyan yanık ünitesi hizmete açıldı. Yanık Ünitesi 5 yatak ve 1 pansuman odası ile hizmet verecek kapasiteye sahip.

Aliağa Devlet Hastanesi'nde ilk olma özelliği taşıyan yanık ünitesi hizmete açıldı. Yanık Ünitesi 5 yatak ve 1 pansuman odası ile hizmet verecek kapasiteye sahip.

Aliağa Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen törene Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Koçyiğit,  İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, ALTO Başkanı Ömer Ertürk,  AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir,  MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, Socar Türkiye İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Levent Kocagül ve çok sayıda davetli katıldı.

yanik-unitesi-02.jpg

Yanık Ünitesinin açılış töreninde konuşan Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Koçyiğit yanık ünitesinin bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını belirterek şöyle konuştu: "Yaklaşık 18,20 yıldır C grubu hastane olarak hizmet veren hastanemiz yılların verdiği ilerleme Aliağa'nın gelişimiyle de son yıllarda burada belediye başkanımızın katkısıyla ilçemizde büyük bir gelişme oldu . Nüfus sayımız arttı. Buna paralel Aliağa Sanayimizde çok gelişti. Hastanemizin rol değişimi C grubundan B grubuna gelmesi, için bazı şeyler gerekiyordu. Bunlardan bir tanesi de yanık ünitemizin Aliağa'da olmasıydı. Ben yanık ünitenizin yapımında katkısı bulunan kaymakamımıza, belediye başkanımıza, Petkim, Tüpraş ve ağır sanayi kollarına çok teşekkür ediyorum. Yanık ünitemizin Aliağa'mıza, ülkemize hayırlı olmasını ümit ediyorum.

yanik-unitesi-03.jpg

Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Aliağa'nın ülke ve İzmir ekonomisine büyük katkısı olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: "Bölgede nüfus günden güne çoğalıyor. Bu çoğalmanın sebebi hem bölgenin vermiş olduğu etki, hem de alınan hizmetler karşılığında bölgemiz daha kıymetli, daha katma değerli hale geliyor. Türkiye'de Aliağa dediğimiz anda sektörel anlamda İzmit'ten sonra ikinci olarak hizmet vermekte. Bu bizim için İzmir anlamında çok önemli bir pozisyon. Bu yüzdende Aliağa'da yapmış olduğunuz her şey ticaret, sağlık, turizm, tarım ve her alanda yapacağımız gelişmeler Türkiye'de çok ses getiriyor. Bu ilçede yapmış olduğumuz yatırımlar var. Şimdi burada çok kıymetli yatırımcılarımız, hayırseverlerimizle beraber, tüm malzemelerinin Türkiye İşverenler Sendikası Vakfı tarafından karşılanan içinde bulunduğumuz 6 odalı yanık ünitemizin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Petkim, Socar ve Aliağa'da hizmet veren, katkıda bulunan bütün firmalarımıza, belediyemize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

yanik-unitesi-05.jpg

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Koçyiğit tarafından yanık ünitesinin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra ünitenin odaları ve yanık pansuman odaları gezildi.

yanik-unitesi-01.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894