• BIST 14383.23
  • Altın 5996.72
  • Dolar 46.4919
  • Euro 52.79
  • İzmir 32 °C
  • Manisa 33 °C
  • Balıkesir 31 °C
  • Çanakkale 31 °C

Aile Eğitimi Devam Ediyor

Aile Eğitimi Devam Ediyor
Bergama Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi tarafından verilen Aile Eğitimleri devam ediyor. 'Sigara, alkol, uyuşturucu ve benzeri madde bağımlılığı'
KADIN DANIŞMA MERKEZİ'NİN "AİLE EĞİTİMLERİ" DEVAM EDİYOR
Bergama Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi tarafından verilen Aile Eğitimleri devam ediyor. 'Sigara, alkol, uyuşturucu ve benzeri madde bağımlılığı' konulu aile eğitimi 25 Aralık Perşembe günü saat 13:30'da Belediye Toplantı Salonunda verilecek.
Bergama Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi tarafından verilen Aile Eğitimleri devam ediyor. Kasım ayında gerçekleşen 'çocuk ve gençlerde internet bağımlılığı' konulu söyleşinin ardından bu kez madde bağımlılığı konulu  bir aile eğitimi düzenleniyor.
Sosyal Hizmet Uzmanı Fatma Çetin tarafından verilecek olan Aile Eğitimi 25 Aralık Perşembe günü saat 13:30'da Belediye Toplantı ve Meclis Salonu'nda gerçekleşecek.
Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper, madde bağımlılığının, sadece ülkemizde değil, dünyada da mücadele edilen önemli bir sorun olduğunu, bu nedenle düzenlenen aile eğitimlerine yoğun katılım beklediğini ifade etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894