• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 17 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Çanakkale 13 °C

İzmir Protokolü Bu Düğünde Buluştu

İzmir Protokolü Bu Düğünde Buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve Hayriye Şahin’in oğlu Devlet Batuhan Şahin ile Erdoğan ve Hülya Fıçıcı Ailesinin kızları Gözde Fıçıcı muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve Hayriye Şahin’in oğlu Devlet Batuhan Şahin ile Erdoğan ve Hülya Fıçıcı Ailesinin kızları Gözde Fıçıcı muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Cumhur İttifakı protokolünün zirvesine dönen düğünde davetliler arasında İzmir’in tanınmış simaları da yer aldı.

Balçova Termal Tesislerinde gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Gözde Fıçıcı ve Devlet Batuhan Şahin nikâhını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar kıyarken, gelin ve damadın şahitliğini İzmir’in önemli isimleri, İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Öztürk, İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Tarım ve Orman eski Bakanı Bekir Pakdemirli, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu,AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Dilan Ergüneş ve Miray Barın yaptı. Yine düğünün davetlileri arasında MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır. B. Özarslan, MHP MYK Üyesi Kadir Şekerci, MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Soner Erkan Yıldız,Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, AK Parti Eski İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhur İttifakının Milletvekilli Adayları, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

02mhp.jpg

Bahçeli’nin İsmini Taşıyor

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin genel başkan olarak seçildiği gün oğluna Devlet Batuhan ismini koymuştu. Devlet Batuhan’ı yıllardır yakından tanıyan ve takip eden MHP Lideri Bahçeli yoğun miting ve seçim çalışmaları dolayısıyla düğüne katılamadı.

Sanatçı Başyayla Coşkusu

Geçen yıl gerçekleştirilen nişan töreni ile hayatlarını birleştirme kararı alan Gözde ve Devlet Batuhan Şahin çiftinin düğün törenleri İzmir protokolünün buluşmasına sahne oldu. Türk Halk Müziğimizin beğenilen sesi, söz yazarı ve Türk Müziği bestecisi Turgay Başyayla da türküleri ile düğüne coşku kattı.

Düğün sonunda Sosyolog Gözde Şahin ve Endüstri Mühendisi Devlet Batuhan Şahin davetlilerin alkış ve tebrikleriyle Balçova termal tesislerinden ayrıldı.

03mhp.jpg


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894