• BIST 8869.4
  • Altın 2238.686
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.0967
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 16 °C

TURKCELL / Financell, Carvak iş birliğiyle taşıt kredisi çözümü geliştirdi

TURKCELL / Financell, Carvak iş birliğiyle taşıt kredisi çözümü geliştirdi
Turkcell’in, finansman alanında faaliyet gösteren ve kurulduğu 2016 yılından itibaren 14,7 milyon tekil kredi adedi ile 27 milyar TL finansman sağlayan iştiraki Financell, dünyanın ikinci el araç alım ve satımında öncü platformu Carvak ile iş birliği gerç

Turkcell’in, finansman alanında faaliyet gösteren ve kurulduğu 2016 yılından itibaren 14,7 milyon tekil kredi adedi ile 27 milyar TL finansman sağlayan iştiraki Financell, dünyanın ikinci el araç alım ve satımında öncü platformu Carvak ile iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda Financell, müşterilerinin ihtiyaç duydukları finansman teknolojisine daha kolay ulaşmalarını sağlamak için taşıt kredisi hizmetini geliştirdi. Müşteriler, Carvak’ın ikinci el araçlarına sahip olabilmek için Financell’den kendilerine özel finansman limitleri ile 48 aya varan taksit imkanından faydalanabiliyor.
 
Turkcell Grubu’nun teknolojiyi krediyle buluşturan markası Financell, tüm sektörlerde önemi artan hızlı ve kolay finansman ihtiyacının karşılanmasına yönelik iş birliği yaptığı firmalara bir yenisini daha ekledi. Turkcell’in yüksek teknoloji ve altyapısı sayesinde güvenilir hizmet sunan Financell, ikinci el araç alma ve satma platformu Carvak ile yaptığı iş birliği kapsamında, müşterilerinin finansman teknolojisine daha kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla taşıt kredisi hizmeti geliştirdi.
 
Özel finansman limitleri, 48 aya varan taksit olanağı 
Financell müşterileri, Carvak’ın sahip olduğu geniş ikinci el araç portföyü içerisinden seçimini yaptıktan sonra, satış süreçleriyle entegre çalışan Financell sayesinde, finansman ihtiyaçlarına tek adresten çözüm buluyor. Ayrıca müşteriler, Carvak’ın özel fiyatlı araçlarına sahip olabilmek için kendilerine özel finansman limitleri ve faiz oranı ile 48 aya varan taksit imkanından da yararlanıyor.


Anlaşma kapsamında, ekspertizden kredi hizmetlerine hızlı erişime kadar tüm işlemlerin, Carvak satış noktalarında tamamlanmasının ardından kolay ve hızlı araç alım işlemi gerçekleştirilebiliyor.
Bu senenin başında Türkiye pazarında faaliyetlerine başlayan Carvak, kısa sürede Türkiye’deki ikinci el otomobil pazarının en önemli oyuncularından biri oldu. Veri ve teknolojiye dayalı platformuyla otomotiv dünyasındaki dijital dönüşümün öncüsü olan şirket, bu yenilikçi modeliyle birlikte pazarın güven ve şeffaflık ihtiyacını karşılayıp, ikinci elde araç alım satım yapmak isteyen müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırıyor.

Z. Korhan Bilek: “Müşterilerimiz araç alım işlemlerini tek noktadan tamamlayabiliyor” 
Kredi sürecinin, sektörün en hızlı sonuçlanan araç kredi süreçlerinden biri olacağına dikkat çeken Financell Genel Müdürü Z. Korhan Bilek, iş birliğinin detayları hakkında şunları söyledi: “Bu yeni iş birliğimiz ile Turkcell’in Dijital Finansal Hizmetler stratejisi kapsamında, çözüm yelpazemizi genişletiyoruz. Daha fazla müşteriye finansman çözümü ulaştırma hedefimizle taşıt finansmanı hizmeti sağlayarak sektörde ayrıcalıklı ve hızlı bir çözüm sunuyoruz. Amacımız, Turkcell Grubu’nun teknolojisi ve deneyimini, Financell’in finansman hizmetiyle bütünleştirerek müşterilerimize kolay ulaşılabilir, kesintisiz ve güvenilir şekilde sunmak. Bu doğrultuda müşterilerimiz, araç alım işlemlerini ekspertizden kredi ve noter hizmetine hızlı erişime kadar zahmetsiz bir şekilde tek noktadan tamamlayabiliyor. Ayrıca Financell’in özel faiz oranları ve 48 aya varan taksit imkanlarına da hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşılabiliyor. Önümüzdeki dönemde, cazip Financell ve Carvak tekliflerimizi, Carvak showroomlarına ek olarak, grup şirketimiz Paycell ve Turkcell’in dijital kanalları üzerinden de sunmaya başlayacağız.”

Mehmet Çelikol: “Herkesin uygun ve cazip seçeneklerle krediye kolayca erişebilirliği bizim için çok önemli”
Carvak CEO’su Mehmet Çelikol ise iş birliğine yönelik şöyle konuştu: “Otomotiv sektöründe dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet gösteren bir teknoloji girişimi olarak öncelikli amacımız, ikinci el pazarında satın alma sürecini en güvenli ve olabilecek en hızlı hale getirmektir. Her aşamasında tamamen şeffaflığa dayanan bir deneyimi müşterilerimize sunmayı istiyoruz. Bu deneyimi yaratmaya çalışırken, araç alım satım işini en keyifli ve kolay hale nasıl getirebileceğimizin arayışı içindeyiz. Bu noktada hızın da önemine vurgu yapmak isterim. Araç satın almaya gelen müşterimizin kredisini de bizden o anda alıp noter işlemlerini en kısa sürede halletmesi ve aracı alıp gidebilmesi müşterimizin memnuniyetini artıracaktır. Tüm bu imkanları sağlayabilmek için vizyonumuz ve stratejimiz doğrultusunda iş birliklerine çok önem veriyoruz. Bu yönde yeni ve çok güçlü bir adımı Turkcell Grubu ve Financell ile birlikte atmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu iş birliğimiz sonucunda süreçlerimizdeki şeffaflık, hız ve kolaylık artacak, bu da direkt olarak müşterilerimize yansıyacak ve fayda olarak geri dönecektir.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894