• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 25 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 22 °C

TOGG Aliağa'da Vatandaşlarla Buluştu

TOGG Aliağa'da Vatandaşlarla Buluştu
Türkiye'nin ilk milli ve yerli elektrikli otomobili TOGG Aliağa'da vatandaşların büyük ilgi ile karşılandı. Şehir içi turu ile Aliağa sokaklarında tur atan TOGG Cumhuriyet Meydanı'nda sergilendi.

Türkiye'nin ilk milli ve yerli elektrikli otomobili TOGG Aliağa'da vatandaşların büyük ilgi ile karşılandı. Şehir içi turu ile Aliağa sokaklarında tur atan TOGG Cumhuriyet Meydanı'nda sergilendi.  7'den 70'e tüm vatandaşlar incelemede bulunarak bol bol hatıra fotoğrafıda çektirmeyi ihmal etmediler. Aracın her detayını büyük titizlikle inceleyen vatandaşlar TOGG'da emeği geçen herkese teşekkür ettiler.  TOGG'u Aliağa buluşmasına Aliağa Kaymakamı Zakeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TÜRKİYE'YE HAYIRLI OLSUN

TOGG'un hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir: "TOGG tüm Türkiye'ye hayırlı olsun. Bugünde Aliağa'da yerli ve milli olan aracın ilk defa Aliağa'lılarla buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Savunma sanayimizde göğsümüzü kabartan TCG Anadolu, İHA, SİHA gibi atılımlarla beraber yerli ve milli elektirkli arabamız TOGG ilede gurur duyuyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun Türkiye Yüzyılında nice büyük atılımların yapılacağından eminiz" dedi.

ÇOK YOĞUN İLGİ VAR

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise TOGG'a yoğun ilginin olduğunu belirterek şunları söyledi: "Her ayrıntısı ile son derece kaliteli bir eserin ülkemize kazandırılmasından dolayı çok mutluyum emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ediyorum. Aliağa'da yakından görme ve inceleme fırsatı bulduk. Bizde belediyemizde ülkemizin gururu TOGG'u kullanmak istiyoruz ama şuan çok yoğun bir ilgi var mümkün olan en kısa zamanda bu temennimizi hayata geçirmek istiyoruz. Tekrar yerli ve milli aracımızın vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

GURUR DUYUYORUM

 Cumhuriyet Meydanı'nda TOGG'u yakından inceleyen Alfapress Medya imtiyaz sahibi İsa Önal: "Olmaz, yapılamaz denilen ne varsa ülkemizde tek tek hayata geçiyor. Bunlardan bir tanesi olan elektrikli yerli ve milli aracımız TOGG'u yakından inceleme fırsatımız oldu. Bu eserlerle her Türk vatandaşı gibi bende gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

togg-01.jpgtogg-02.jpgtogg-04.jpgtogg-07.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894