• BIST 9693.46
  • Altın 2508.539
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7872
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 20 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Çanakkale 15 °C

Kitabın Geliri Kaan Efe’ye Bağışlanacak

Kitabın Geliri Kaan Efe’ye Bağışlanacak
Şef Mustafa Dilki’nin “Egeden” isimli yemek tarifleri kitabının geliri SMA Tip1 hastası Kaan Efe Bebeğin tedavisi için bağışlanacak.

Şef Mustafa Dilki’nin “Egeden” isimli yemek tarifleri kitabının geliri SMA Tip1 hastası Kaan Efe Bebeğin tedavisi için bağışlanacak.

Şanal çiftinin bebeği Kaan Efe’ye SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulması ardından valilik izinli Kaan Efe’ye nefes ol kampanyası başlatıldı. Kaan Efe bebeğin tedavisi için gönüllüler el ele verip seferberlik ilan etti.

“Şef Mustafa Dilki Kitabının Gelirini Kaan Efeye Bağışlayacak”

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’i makamında ziyaret eden, İzmir Dikili’de ki Ayazma Restoran Şefi Mustafa Dilki, Adıyaman’ın Besni ilçesinde dünyaya gelmiştir. Lise öğretimini Kâhta’da tamamlayıp İzmir’de yaşamaya başlamıştır. Önce Et daha sonra balık meze sektöründe boy gösteren Şef Mustafa Dilki, 2019 yılında Türkiye aşçılar federasyonun düzenlediği Ege’nin en iyi şefi seçilmiştir. Pandemi döneminde kendi spesiyallerinden oluşan bir yemek kitabi çıkararak, herkese hitap edecek menülere kitabında yer vermiştir. “Egeden” isimli yemek tarifleri kitabının gelirinin SMA Tip1 hastası Kaan Efe Bebeğin tedavisine bağışlanacağını dile getiren Şef Mustafa Dilki,‘’ Egeden isimli yemek tarifleri kitabı SMA Tip1 hastası Kaan Efe bebeğin bağış stantlarında, kermeslerinde yerini alacak. Kitabın satışından oluşacak tüm gelir, SMA Tip1 hastası Kaan Efe Bebeğin tedavisi için bağışlanacak. Kitap Kaan Efe’nin şifasına katkı sağlayacak‘’ dedi.

Kaan Efe Bebeğin sağlığına kavuşabilmesi için başlatılan valilik izinli kampanya kapsamında, Kınık halkı ile birlikte destekte bulunan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer “Şef Mustafa Dilki’nin “Egeden” isimli yemek tarifleri kitabının gelirinin Kaan Efe Bebeğin tedavisi için bağışlanacak olması toplumsal birliğin ve dayanışmanın göstergesidir. Kaan Efe yavrumuzun sağlığına kavuşabilmesi için, bizler Kaan Efe’nin valilik izinli kampanya kapsamında sağlığına kavuşabilmesi için elimizden geleni yapacağız.

“KAAN EFE Yazıp 6201 SMS İle DESTEK OLALIM”

Tüm operatörlerden “KAAN EFE” yazıp 6201’e göndererek, İnstagramüzerinden @kaanefeyenefesol sayfasını takip ederek ve bağış için düzenlenen canlı yayınlara da katılarak Kaan Efe’ye destek olabilirsiniz. Valilik izniyle başlatılan bu kampanyada Kaan Efe için birlikte el ele vererek başaracağız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894