• BIST 9822.92
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 19 °C
  • Manisa 20 °C
  • Balıkesir 17 °C
  • Çanakkale 18 °C

Hakemler Emeğimizi ÇALDI

Hakemler Emeğimizi ÇALDI
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Spor Toto Türkiye Kupası 8’li Final’inde Beşiktaş Milangaz, büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Aliağa Petkim’i 87-82'lik skorla mağlup ederek yarı finale yükseldi.

ALİAĞA PETKİM GENEL MENAJERİ BİRTAN SAKA, “HAKEMLER DÜDÜK DEĞİL EMEĞİMİZİ ÇALDI”

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Spor Toto Türkiye Kupası 8’li Final’inde Beşiktaş Milangaz, büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Aliağa Petkim’i 87-82'lik skorla mağlup ederek yarı finale yükseldi. Aliağa Petkim Basketbol Takımı genel menajeri Birtan Saka, Karşılaşmanın hakem hataları ile katledildiğini söyledi. Karşılamanın hakem üçlüsü  Aytuğ Ekti, Semih Vural, Ziya Özorhon,’un maçın ilk periyodunda çaldığı yanlış düdükler ile Aliağa Petkim’in uzunlarını devre  dışı bırakma senaryosunun oynandığını söyleyen saka, “Bu işler MHK Başkanı'nın 'Hakemlerimiz iyi yönetiyor' demesiyle gitmiyor.” Dedi.

Turnuva öncesi “Bu tür turnuvalarda favori takım yoktur” açıklamasının en güzel örneğini Beşiktaş Milangaz karşısında  sergiledikleri söyleyen saka, “Beşiktaş Milangaz’ın başantrenörü Ergin Ataman” maç başındaki faul problemlerine girmesine rağmen maçı hak eden taraf Aliağa Petkim’di” diye açıklamada bulunuyorsa  emeğimizin çalındığını rakibimiz vicdan muhasebesi ile söyleme gereği duyuyor”

Karşılaşmanın bitiminden sonra Beşiktaş Şube Sorumlusu Şeref Yalçın ile Antrenör Ergin Ataman'ın kendilerine "Hakem hataları ile kazandık" dediklerini belirtti ve şunları söyledi:"Karşılamanın Hakemleri anlamsız bir telaş ile karşılamanın İlk çeyreğinde iki uzunumuzu 3'er faulle dışarı çıkardılar.Bu yanlış kararlar maç boyunca oyun düzenimizi ve psikolojimizi etkiledi buna rağmen oyundan kopmadık son periyotta da sayı üstünlüğümde karşılama devam ederken  Son dakika içinde  Ümit Sonkol ve Trent Plaisted'in atışlarında çok net faulleri vermediler. Bu işler MHK Başkanı'nın 'Hakemlerimiz iyi yönetiyor' demesiyle gitmiyor.  Üstelik hakemlerin  bu kötü yönetimi canlı yayında basketbol severlerin gözü önünde yaşandı. Üzüntümüz hak ettiğimiz maçı kötü yönetim sergileyen hakemlerin katletmesidir. Seyir zevki yüksek Türkiye kupasına yakışan bir karşılamaya tek yakışmayan bu hakem üçlüsün aldığı yanlış kararlardır. Hakemler Düdük Değil Emeğimizi Çaldı.  Beşiktaş Milangaz maçında emeğimizi çalan hakemler hakkında MHK'nin değerlendirmesinin takipçisi olacağız"

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894