• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 13 °C

Hakan Ünsal’dan Hagi’ye Övgü

Hakan Ünsal’dan Hagi’ye Övgü
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Milli takım eski oyuncularından Ali Gültiken ve Hakan Ünsal, Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen 'Spor Söyleşi' programında lise öğrencileriyle bi
HAKAN ÜNSAL’DAN HAGİ’YE ÖVGÜ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Milli takım eski oyuncularından Ali Gültiken ve Hakan Ünsal, Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen 'Spor Söyleşi' programında lise öğrencileriyle bir araya geldi.
 
Öğrencilerin sorularını cevaplayan Hakan Ünsal, eski takım arkadaşı Hagi’ye övgüler yağdırdı. Zeytinburnu Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde lise öğrencilerine yönelik düzenlenen spor söyleşi programına, bu hafta konuk olarak Milli Takım eski oyuncularından Hakan Ünsal katıldı. Zeytinburnu 100. Yıl Ticaret Lisesi öğrencilerinin katıldığı söyleşi programında Ali Gültiken ve Hakan Ünsal, öğrencilere hayat ve sporla ilgili tecrübelerini aktardı. Programın sonlarına doğru öğrencilerden gelen sorular, Ali Gültiken ve Hakan Ünsal’a  zaman zaman zor anlar yaşattı.
 
“HAGİ TÜRKİYE’YE GELMİŞ EN İYİ YABANCI OYUNCUDUR”
Öğrencilerin sorduğu “George Hagi gerçekten çok iyi bir futbolcu muydu yoksa abartılı olarak mı anlatıldı?” sorusu üzerine cevap veren Hakan Ünsal, “Hagi hakikaten bu ülkeye gelmiş en iyi yabancı oyunculardan bir tanesidir. Bu sadece Galatasaray taraftarının değil, bütün takımların taraftarları tarafından takdir almıştı. Bütün taraftarlar Hagi’yi izlemekten zevk alıyordu. Hagi, oyunu soğutma, hızlandırma gibi çok farklı özelliklere sahipti. Maç sırasında gol atmakta zorlandığımız zamanlar, Hagi öyle bir zamanda sahneye çıkar gol atardı ki, ondan sonra biz rahat bir maç çıkartırdık.” diye konuştu.
 
İSKENDEROĞLU: “GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE YÖN VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Gençlerimizin geleceklerine etki etmek için bu tarz programları düzenlemeye devam edeceklerini dile getiren Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu, “Toplum içerisinde rol model oluşturacak değerli arkadaşlarımızı Zeytinburnu’nda yaşayan gençlerimizle bir araya getirerek gençlerin ilerleyen hayatlarında başarılı olmaları için uğraşıyoruz. Bizler, gençlerimizin bu gibi düzgün kişiliklere sahip insanları kendilerine örnek alarak büyümeleri için çalışıyoruz. Bu programlarla gençlerimiz,  geleceklerine yön vermeleri konusunda ders aldıkları için bizde büyük bir mutluluk yaşıyoruz.”dedi.
 
“GENÇLERİMİZE TECRÜBELERİMİZİ AKTARIYORUZ”
Gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen milli takım eski oyuncularından Ali Gültiken, “Biz bu tarz söyleşi programlarında gençlerimize yanlarında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz ve bir yandan da hayatla ilgili tecrübelerimizi onlara anlatmaya çalışıyoruz. ‘Hayata dair nasıl yol alacaklar, nasıl tecrübe edinecekler, hayatla ilgili felsefeleri ne olmalı?’ gibi konularda onlara destek olmaya çalışıyoruz. Bu tarz programlarda direkt bunları söylemiyoruz ama kenarlarından bir şeyler anlatarak onların gelişimlerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Programın sonunda Ali Gültiken ve Hakan Ünsal’a Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Zekeriya İskenderoğlu tarafından çiçek takdim edildi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894