• BIST 9079.97
  • Altın 2302.998
  • Dolar 32.3201
  • Euro 35.1053
  • İzmir 23 °C
  • Manisa 22 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Çanakkale 19 °C

Foça Masterler 7 Aydın Köşk Masterler 0

Foça Masterler 7 Aydın Köşk Masterler 0
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi(TMVFL) Ege Grubu’nun iki takımı ligin 16. haftasında Foça’da karşılaştı. Aydın Köşk Doğan Spor takımının bir penaltıdan yararlanamadığı maçı ev sahibi Foça 7 -0 kazandı.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi(TMVFL) Ege Grubu’nun iki takımı ligin 16. haftasında Foça’da karşılaştı. Aydın Köşk Doğan Spor takımının bir penaltıdan yararlanamadığı maçı ev sahibi Foça 7 -0 kazandı. Maç sonunda izleyiciler; yenilgiye rağmen centilmenlikten asla vazgeçmeyen ve oyunu çirkinleştirmeyen konuk takımı alkışladı.

Foça Bağarası 80.Yıl sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Foça Belediyespor Masterlerin yoğun baskısıyla geçti. Bazı oyuncularından yoksun olarak maça çıkan konuk Köşk takımı rakibinin üstün oyununa cevap veremedi  ve ilk yarıyı 4- 0 geride tamamladı.

İkinci yarının ilk dakikalarında sahada dengeli bir oyun izlenirken, Foça Belediyespor Masterler ilerleyen dakikalarda üstünlüğü tekrar eline geçirdi. Köşk takımı bu yarıda kazandığı bir penaltıyı kullanamadı.  Foça Masterler ikinci yarıda da 3 gol bularak maçı 7-0 kazandı. Mehmet ve Umut 2’şer, Ertuğrul, Gürhan ve Serdar, birer golle maçın skorunu belirleyen oyuncular oldu.

Maç boyunca oyunu çirkinleştirmeyen, centilmenlikten asla vazgeçmeyen ve maç sonu rakibini kutlayan Aydın Köşk Doğan Spor Masterler takımının oyuncuları izleyiciler tarafından sahadan alkışlarla uğurlandı.

Bu yıl lige ilk kez katıldıklarını amaçlarının skor değil, spor yapmak olduğunu belirten Aydın Köşk Doğan Spor Masterler takımı sorumlusu Armağan Şen bu ligde olmaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Armağan Şen; “Lige bu yıl ilk defa katıldık. Beklentimizin çok üstünde bir dostluk, arkadaşlık bulduk. Takımlarda ki centilmenlik üst seviyede. Gittiğimiz yerlerde hep  iyi karşılandık. Bizde elimizden geldiğince iyi karşıladık arkadaşlarımızı. Saha içinde belki çok varlık gösteremedik ama, amacımız spor yapmak. Bu sene böyle oldu. İlerki yıllarda daha iyi mücadelelerle skorada bunu yansıtabiliriz. Çok güzel dostlar edindik. Geleceğe çok güzel anılar biriktirdik. Bu organizasyonları sağlayan,  bu işe katılan bütün takımlara, buna vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum.  Burada olmaktan gayet memnunuz. “ dedi.

Foça Belediyespor Masterler takım kaptanı Serkan Tanrıseven’de başlangıcından beri TMVFL Liginde yer aldıklarını ama bu yıl biraz kötü başladıklarını söyledi. Serkan Tanrıseven; “Bu sene lige biraz kötü başladık. İnşallah düzeltiriz diye düşünüyorum.  Köşk Masterler maçımızı  dostane bir şekilde kazandık. Sağolsunlar bize Aydın’da çok yardımcı oldular, misafirperver davrandılar. Aynı misafirperverliği biz de burada göstermeye çalıştık.” Dedi.   

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894