• BIST 9879.45
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Çanakkale 20 °C

Sevgi’nin Dili Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Sevgi’nin Dili Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un talimatıyla geçtiğimiz yıl hayata geçirilen “Sevginin Dilini Öğreniyoruz” sosyal sorumluluk projesi bu yılda tüm h
SEVGİ’NİN DİLİ PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un talimatıyla geçtiğimiz yıl hayata geçirilen “Sevginin Dilini Öğreniyoruz” sosyal sorumluluk projesi bu yılda tüm hızıyla devam ediyor.
 
Bölgesel barışa katkı sunma amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında Dikili Belediyesi bünyesinde Çandarlı’da esnaf ve vatandaşlara ücretsiz Yunanca Kursu veriliyor.
 
YOĞUN KATILIM
Dikili Belediyesi’nin, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği “Sevginin Dilini Öğreniyoruz; Yunanca Dil Kursu Eğitimi Projesi” bu yılda toplumun her kesiminden vatandaşların yoğun katılımı ile Çandarlı Konfrans Salonunda yeniden gerçekleştirilmeye başlandı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı mezunu Uzman Eğitmen Gönenç Turan tarafından verilen kurslarda Yunanca temel eğitiminin yanı sıra, pratik konuşma, dil bilgisi konularında da kursiyerlere eğitim veriliyor.  Her hafta Pazartesi ve Perşembe günleri 18.00 ile 21.15 saatleri arası verilen kurslar, 4 aylık eğitim programı ile devam edecek eğitim programını başarı ile tamamlayan kursiyerler, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Dil Sertifikası almaya hak kazanacaklar. 
 
"PROJEMİZ HER GEÇEN GÜN DAHA DA ANLAM KAZANMAKTADIR"
Gerçekleştirilen proje hakkında bilgiler veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da, Türk-Yunan dostluğunu perçinlemek amacıyla geçtiğimiz yıl başlattıkları ücretsiz Yunanca Dil Kursu’nun bu yılda devam etmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi:  “Ege’de barışı güçlü kılmak ve iki kardeş ülkenin halklarını daha da yakınlaştırmak için gerçekleştirdiğimiz Yunanca dil kurslarımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutluyuz. Geçtiğimiz yıl tohumlarını ektiğimiz bu projemiz her geçen gün daha da anlam kazanmaktadır'' dedi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894