• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 20 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Çanakkale 18 °C

Aliağa MHP'de Kongre Heyecanı...

Aliağa MHP'de Kongre Heyecanı...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve İlçe Teşkilatlarında 3 yılda bir gerçekleştirilen kongre takvimi işlemeye devam ederken, Aliağa MHP İlçe Teşkilatı da olağan kongreye hazırlanıyor.
ALİAĞA MHP OLAĞAN KONGRE İÇİN GÜN SAYIYOR
 
Şahner Eser 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve İlçe Teşkilatlarında 3 yılda bir gerçekleştirilen kongre takvimi işlemeye devam ederken, Aliağa MHP İlçe Teşkilatı da olağan kongreye hazırlanıyor.
 
400 DELEGE OY KULLANACAK
MHP Olağan İlçe kongresinin 10 Ocak Cumartesi günü 'Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacağı bildirildi. Kongrede 18 asil, 18 yedek olmak üzere yeni ilçe başkanı ve yönetimini belirleyecek olan 400 delege, 10 Ocak’ta sandık başına gidecek.
 
YENİDEN ADAY
2014 Mahalli idareler seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi’ne tarihte ilk defa Aliağa Belediyesini kazandıran MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğü İlçe Başkanlığı görevine yeniden talip olduğunu belirterek, adaylığını açıkladı.
 
YÖNETİM GENÇLEŞECEK
Teşkilat olarak İlçe kongresine hazırlık çalışmalarının birlik ve beraberlik içinde devam ettiğini belirten MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, yeni yönetim kurulunda genç, dinamik isimlere yer vereceklerini, kongrenin hem Aliağa’ya hem de  Milliyetçi Hareket Partisi’ne dinamizm kazandıracağına inandığını söyledi. 
 
 NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRDİK 
8 Temmuz 2009 tarihinde devir aldığı ve 2 dönemdir yürüttüğü MHP Aliağa İlçe Başkanlığı görevinde sürekli yükselen bir başarı grafiği çizdiğine vurgu yapan Aydemir, şöyle konuştu: “Dava arkadaşlarım bana bu görevi teslim ettiğinde ben onlara; ‘Partimizi Aliağa’da layık olduğu yere taşıyacağım’ sözünü vermiştim. Cenab-ı Allah bizleri mahcup etmedi ve dava arkadaşlarımın büyük desteğiyle verdiğim sözleri yerine getirdim çok şükür. İlçe Başkanlığı dönemimde bir genel, bir de yerel seçim yaşadık.2011 Genel seçimlerinde Partimizin oy oranını yükselttik.2014 yerel seçimlerinde de Partimizi iktidara taşıdık.”
 
ALİAĞA’DA ‘İMKANSIZ’  DENİLENİ BAŞARDIK…
2014 Yerel seçimleri  öncesinde Aliağa’da teşkilatı bulunan bazı partilerin aday belirleme noktasında bölünme ve küskünlükler yaşadığına dikkat çeken Aydemir, sözlerine şöyle devam etti: “MHP İlçe Teşkilatı olarak Belediye Başkan Adayımızı her hangi bir fikir ayrılığı yaşamadan daha 3 yıl öncesinden belirledik. Adayımıza güvendik ve arkasında durduk. Aliağa’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Tüm teşkilat tek yürek olduk,  omuz omuza çalıştık ve ‘Aliağa’da imkânsız’ denileni başardık”   
 
BAŞKAN AYDEMİR ALİAĞA TÜM İLÇELERE MODEL OLACAK
Aliağalı MHP’lilere bugüne kadar verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Aydemir, 3. Dönem için de yine çok iddialı sözler verdi. İlk olarak 2015’te Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşımak adına sadece Aliağa’da değil, tüm Bakırçay bölgesinde MHP’nin oylarını zirveye taşıyacaklarını ve Aliağa ilçe teşkilatının  bölgede lokomotif görevini üstleneceğini belirtti. Aydemir, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın başarılı çalışmalarıyla Aliağa Belediyesi’nin rol model olacağını söyledi.  
 
KONGREYE AHMET KENAN TANRIKULU’DA KATILACAK
Kongrenin şölen havasında geçeceğini sözlerine ekleyen Başkan Aydemir, “ Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun da katılımıyla gerçekleştireceğimiz olağan kongremizin şimdiden Aliağamız ve partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek birlik, beraberliği sürdürme çağrısında bulundu ve herkesi kongreye davet etti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894