• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 15 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 11 °C
  • Çanakkale 16 °C

İkiz durak Aliağalıların hizmetinde

İkiz durak Aliağalıların hizmetinde
Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin demokrasi meydanına yaptığı klimalı modern ikiz durak Aliağalıların hizmetine girdi. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama H
MODERN DURAKLAR ALİAĞALILARIN BEĞENİSİNİ KAZANDI
 
Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin demokrasi meydanına yaptığı klimalı modern ikiz durak Aliağalıların hizmetine girdi. Toplu taşıma araçlarını bekleyen yolcuların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amaçlanarak Aliağalıların hizmetine sunulan ikiz durak aynı zamanda İstiklal Caddesi’nde trafiğin rahatlamasını da sağlayacak. Öte yandan modern ikiz durağın etrafı kent estetiğine ve çevre düzenlemesine önem verilerek çiçeklendirildi. 
 
İKİZ DURAK DEMOKRASİ MEYDANINDA HİZMETE GİRDİ
Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından mevcut durakların modern duraklara çevrilmesi kapsamında başlatılan projede ilk olarak Hükümet Caddesi’ne yapılan modern durağın ikincisi Aliağa Belediyesi karşısında Demokrasi Meydanı’na yapılarak hizmete girdi. Durak çalışmaları ilçe genelinde ve merkez dışı mahallelerde de devam edecek. İlçe trafiğinin rahatlatılmasının yanı sıra kentin güzelleştirilmesi, kent estetiğinin ön plana çıkarılmasına da önem verilerek yapılan ikiz durağın çevresine Aliağa belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 7 çeşit bitki dikildi.
 
İKİZ DURAK ALİAĞALILARIN BEĞENİSİNİ KAZANDI
Görenlerin ilgisini çeken ikiz durak, sadece modern yapısıyla değil, etrafında yapılan çevre düzenlemesiyle de Aliağalıların beğenisini kazandı. 7 çeşit bitkinin ve çiçeğin ekildiği alana kırpık limon servi, kırpık mavi servi, şimşir, dresenya, mavi çim, hercai menekşe ve kaktüs dikildi.
 
ALİAĞA’DA İLK
Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, ikiz durak etrafına dikilen 7 çeşit bitkiden biri olan 'kırpık mavi servinin' Aliağa’da daha önce bulunmayan bir bitki türü olduğu, ilk defa ikiz durak projesi kapsamında dikildiği öğrenildi. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894