• BIST 9886.95
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 23 °C
  • Manisa 25 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Çanakkale 21 °C

Kadınlar sağlıklı yaşama koşuyor

Kadınlar sağlıklı yaşama koşuyor
Aliağa Belediyesi’nin Helvacı ve Şakran’da kadınlara özel başlattığı ücretsiz spor eğitimlerine ilgi gün geçtikçe artıyor. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Me
ALİAĞALI KADINLAR SAĞLIKLI YAŞAMA KOŞUYOR
 
Aliağa Belediyesi’nin Helvacı ve Şakran’da kadınlara özel başlattığı ücretsiz spor eğitimlerine ilgi gün geçtikçe artıyor. Günün iş stresini atmak isteyen çalışan kadınların ya da ev kadınlarının sosyal yaşamına katkıda bulunmak ve sağlıklı bir yaşam imkânı sunmak amacıyla Aliağa Belediyesi spor eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilen spor aktiviteleri sayesinde Aliağalı kadınlar bilinçli spor yapma imkânına kavuşuyor.
 
ŞAKRAN VE HELVACILI KADINLAR HEM EĞLENİYOR HEM SPOR YAPIYOR
Yaz sezonunda Şakran Cumhuriyet Meydanı’nda kış sezonunda ise Helvacı Kapalı Çok Amaçlı Salon’unda verilen eğitim programlarına katılan kadınlar aerobik, plates, aletli aletsiz kondisyon çalışması ve oryantal dans çalışmaları yaparak hem eğleniyor hem spor yapıyor. Helvacılı kadınların yanı sıra Şakran’da yaşayan kadınların da Aliağa Belediyesi araçlarıyla Helvacı Çok Amaçlı Salon’a gelerek katıldığı spor programı hafta içi 5 gün 09.00–11.00 saatleri arasında uygulamalı olarak devam ediyor. 
 
SPOR EĞİTMENİ DİLAY GÖRMÜŞ, ‘SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN KADINLARIMIZI SPORA DAVET EDİYORUZ’
Yazın başlatılan spor aktivitelerine kış mevsiminde de devam ettiklerini belirten Aliağa Belediyesi Helvacı Çok Amaçlı Salon’un Spor Eğitmeni Dilay Görmüş, “Şakran’da yapmış olduğumuz spor aktivitelerini kışın da Helvacı Çok Amaçlı Salon’da sürdürüyoruz. Burada 20’den fazla üye sayımız var. Spor aktivitelerimiz arasında aerobik, plates, oryantal dans var. Haftanın 2 günü Şakranlı kadınlara, haftanın 3 günü de Helvacılı kadınlarımıza bu spor aktivitelerimizi yaptırıyoruz. Sağlıklı bir yaşam için bütün kadınlarımızı spora davet ediyoruz” diye konuştu.
 
HANIMLAR BOŞ ZAMANLARINI SPOR YAPARAK DEĞERLENDİRİYOR
Emekli olduktan sonra boş vakitlerini değerlendirmek ve bilinçli spor eğitimi almak için Aliağa Belediyesi tarafından verilen bu fırsatı kaçırmak istemediğini söyleyen Emekli Sınıf Öğretmeni Aysel Kırşan, “Bize bu hizmeti sunduğu için Aliağa Belediyesine teşekkür ediyorum. Spor aktiviteleri öncelikle bizim sağlığımız için gerekli. Boş zamanlarımızı burada değerlendiriyoruz” dedi.
 
ŞAKRANDA BİR İLK 
On yıldır Şakran’da ikamet etmesine rağmen böyle bir hizmeti ilk defa gördüğünü ifade eden Figen Pınarlı ise, “Şakran’dan buraya taşımalı sistemle geliyoruz. Yaptığımız spor aktiviteleri için çok memnunuz” diyerek Aliağa Belediyesi'ne teşekkür etti. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894