• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 12 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 8 °C
  • Çanakkale 10 °C

Kuzey Ege’nin İncileri BERTO’da Yapıldı

Kuzey Ege’nin  İncileri BERTO’da Yapıldı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Kuzey Egenin İncileri platform toplantısı Bergama Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
KUZEY EGE’NİN  İNCİLERİ PLATFORMU İLK TOPLANTISI BERTO’DA YAPILDI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Kuzey Egenin İncileri platform toplantısı Bergama Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 
 
Toplantıya Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol Işıldak, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, BERTO Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Azam Ziya Güç, Meclis Üyesi Ercüment Sunercan, Genel Sekreter Gülay Koç, bölge oda temsilcileri ve akademisyenler katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, konuşmasının ardından sözü Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e bıraktı. Gönenç: “Yapılan ilk toplantıda ticaret odalarının bu projede yürütücü konumda olması kararı alınmıştı Ancak elbette bu projede yerel yönetimler de yer alacaktır. Proje yürütülürken gereken desteği vereceğiz. Daha önce de ticaret odasıyla ortak çalışmalar yaptık. Bunlardan birisi de iki yıl önce başlattığımız’ Bergama Seni Çağırıyor’ projesidir. Toplantının verimli geçmesini diliyor ve ayrıca Travel Turkey fuarında sizleri de Bergama standına bekliyoruz” dedi. 
Toplantıda söz alan Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper: “Bölgemizim ciddi bir turizm potansiyeli var. Platformun amacı bu bölgeyi turizmde en yüksek kapasiteye ulaştırmak. Bu projeyle de bunu başarabileceğimize inanıyorum. Bundan sonraki adım özel sektörün bu projeyi devam ettirmesi” dedi.
 
Platform çalışmaları ve projenin yürütülmesi hakkında temsilcilerin önerilerinin alınmasının ardından söz alan Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol Işıldak: “Kuzey Egenin İncileri çalışmalarımız ve attığımız emin adımlar ile bu projede çok büyük başarı elde edeceğimize inanıyorum. Bizler başlangıcı yapacağız ve devamında turizm sektörü bizim başlattığımız projeyi büyüterek yayacak” dedi.
 
Toplantı sonunda Doç Dr. Ayhan Gökdeniz platform başkanı seçilirken, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Azam Ziya Güç, BEAFSAD Başkanı Levent Karacaoğlu, Turizm işletmecisi Ceyhun Özsan, Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Büyükçıvgın, platform yürütme ve danışma kurulu üyesi olarak seçildi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894