• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 18 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Çanakkale 12 °C

Köy’de Miting Gibi Karşılama

 Köy’de Miting Gibi Karşılama
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin, dün akşam gittiği Örenli Köyünde köylüler tarafından miting gibi büyük bir kalabalık ile karşılandı.
HASAN ŞAHİN’E KÖY’DE MİTİNG GİBİ KARŞILAMA 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Ak Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin, dün akşam gittiği Örenli Köyünde köylüler tarafından miting gibi büyük bir kalabalık ile karşılandı. 
 
Kahvehanelere sığmayan halk, soğuk havaya rağmen kadın erkek demeden köy meydanına inerek Hasan Şahin’e sevgi gösterisinde bulundular.
 
Dün akşam programını Merkez köylerden Örenli,  Yoğurtanlı ve Üçtepe köylerine yapan Ak Parti Bergama İlçe Başkanı Hasan Şahin,  ilk köy ziyaretini gerçekleştirdiği Örenli köyünde başbakan gibi büyük bir kalabalık tarafından karşılandı.
 
Genelde kahvehane sohbeti yapan Hasan Şahin, Kahvehanelerin doluluğu söz konusu olunca köy halkının kadın erkek alana toplanması sonucu acık alanda halka köylü seçmenlere hitap etmek zorunda kaldı.
 
Örenli köyünde Büyük tezahüratlarla karşılaşan Hasan Şahin, yaklaşık 350 kişiye büyük şehir yasasının getirdiği faydaları anlatarak şunları söyledi: “Büyük şehir yasası uygulamalı olarak yapılmış ve köylere hizmet götürmenin yerinden yönetim ile köylümüze verilen hizmetlerin daha rahat olduğu anlaşıldığı için bu tür bir uygulamaya geçilmiştir. Artık köylü vatandaşlarımızın da şehir de ki vatandaşlardan bir farkı olmadan refah düzeyi daha yüksek, daha iyi yaşamsal olanaklara sahip olacaklar.  Her soruna yerinden yönetim söz konusudur. Ancak muhalefet partilerin dedikleri gibi su ve elektrik fiyatları yüksek değil, yine eskisi gibi düşük fiyatla belirlenecektir. Kimse köylü vatandaşlarımıza korku salgısı yapmasın” 
 
HER BÖLGEDEN KÖY TEMSİLCİMİZ VAR
Hasan Şahin, “Beldeler ve Merkez köylerimiz hariç üç bölgeden oluşmaktadır. Bizde buna göre her bölgemiz den köylülerimizi temsilen Meclis üyesi arkadaşlarımızı listemize alarak aday gösterdik. Bu düşüncemizin amacın da göreve geldiğimizde tüm köy sorunların daha ivedi kolay çözümünü gerçekleştirebilmektir” dedi. 
Daha sonra Yortanlı ve Üçtepe köylerini ziyaret eden Hasan Şahin ve beraberinde ki Parti Meclis Üyeleri ortak değerlendirmelerinde köy seçim çalışmalarından memnun olduklarını, köylünün  eskisine oranla yalan siyaset yerine hizmet siyaseti yapan siyasilere değer verdiklerini ifade ettiler.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894