• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 9 °C
  • Çanakkale 13 °C

İstanbul'da Bergama Rüzgarı

İstanbul'da Bergama Rüzgarı
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Melih KAHRAMAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan EVRENKAYA, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya KURŞUN, Yönetim Kurulu

İSTANBULDA BERGAMA RÜZGARI ESTİ

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Melih KAHRAMAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan EVRENKAYA, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya KURŞUN, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail BİROL,Genel Sekreter Jülide SUNGUR dan oluşan BERTO Heyeti İstanbul Ticaret Odası"nı ziyaret etti.

Bergama heyeti İstanbul ticaret odasının  Şubat ayı meclis toplantısına konuk oldu.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Sayın Murat YALÇINTAŞ tarafından makamında kabul edilen heyet, daha sonra birlikte yenilen bir öğle yemeğinde ağırlandı.  Yalçıntaş"ın Kınık da yaptığı yatırımlar üzerine gerçekleşen görüşmelerde, farklı yatırımlar içinde bölgeye davet edildi.

BERTO Heyeti yemeğin ardından, Sayın Murat YALÇINTAŞ ın daveti ile, Meclis Başkanı İbrahim ÇAĞLAR"ın yönetiminde gerçekleştirilen İstanbul Ticaret Odası"nın Şubat ayı meclis toplantısına katıldı. BERTO Yönetim Kurulu Başkanı  Melih KAHRAMAN sunum için kürsüde yer aldı. İstanbul Ticaret Odası meclisine hitap ederek,Bergama"nın  köklü tarihinden,turizm ,tarım ve yeraltı zenginlikleri ile tam anlamı ile yatırımcılara açık bir fırsatlar havzası olduğunu belirtti.

Sunumun sonunda,İstanbul dan yatırımcıları Bergama,Dikili ve Kınık a yatırım yapmaya davet eden,Sayın KAHRAMAN alkışlarla kürsüden ayrıldı. Murat YALÇINTAŞ ve  İbrahim ÇAĞLAR dan plaket, KAHRAMAN a iletildikten sonra,

Bergama heyeti  ziyaretlerinin ikinci durağında İstanbul Sanayi Odası Başkanı, Sayın Tanıl KÜÇÜK ü makamında ziyaret etti.

 yine Bergama"nın  tanıtımı, yatırım olanakları ve ülkenin genel ekonomik konjonktür içindeki yeri anlatıldı. Küçük, en kısa sürede bergamayı ziyaret sözü verdi.

Geleneksel olarak her yıl, Bergama"yı Sevenler Turizm Derneği, İstanbul Şubesi tarafından yapılan Bergamalılar Gecesi yemeği gerçekleşti. Bu yıl,her yıldan farklı olarak,The Green Park Otel Merter de Sayın Adil ÜSTÜNDAĞ ın misafiri olan Bergamalılar,hoş ve anlamlı paylaşımlara tanıklık ettiler.

BERTO Heyetinin tamamının katıldığı yemeğe, İstanbul Vali Yardımcısı Sayın Feyzullah ÖZCAN ,Bergama Belediye Başkanı Sayın Mehmet GÖNENÇ, ve yemeğin sponsoru Sayın Adil ÜSTÜNDAĞ da iştirak ettiler.Y emek de açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Sayın Mevhibe OFLAZ,bu buluşmadan dolayı Başkanımız önderliğinde Bergama Ticaret Odası na ve samimi yaklaşımlarından dolayı Sayın Adil ÜSTÜNDAĞ a teşekkürlerini ilettiler.Ardından sıra ile  Melih KAHRAMAN, Mehmet GÖNENÇ, Adil ÜSTÜNDAĞ ve Feyzullah ÖZCAN ın duygu ve düşüncelerini kısa birer konuşma ile ifade ettiler.

Bergama heyeti İstanbul turunu   EMİTT fuar ziyareti  ile sonlandırdı.

Bergama Belediyesi nin hazırlamış olduğu ı stand ve sunum çalışmalarını  inceleyen heyet Fuarda Midilli standını ziyaret etti. Midilli ye yeni seçilen Kuzey Ege Bölge Vali yardımcısı Sayın LİTSA LİKOY bergama"ya davet edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894