• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 17 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Çanakkale 13 °C

İşletme Bankacılığı

İşletme Bankacılığı
Verimli büyüme stratejisi ile Türkiye'nin önemli finans kuruluşlarından biri haline gelen DenizBank, Bergama'daki tüm küçük ve orta ölçekli işletmeleri DenizBank

DENİZBANK'TAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI ÜYELERİNE İŞLETME BANKACILIĞI RÜZGARI
Verimli büyüme stratejisi ile Türkiye'nin önemli finans kuruluşlarından biri haline gelen DenizBank, Bergama'daki tüm küçük ve orta ölçekli işletmeleri DenizBank Bergama Şubesi'ne davet ediyor. Ülke ekonomisinin can damarı olarak kabul ettiği küçük ve orta ölçekli işletmelere odaklanan DenizBank, bu geniş müşteri kesimine yönelik sunduğu tüm hizmetleri "İşletme Bankacılığı" adı altında topladı.
İşletmelerin en önemli sorununun, finansal aracılardan yeteri kadar yararlanamamaları olduğu gerçeğinden hareket eden DenizBank, İşletme Bankacılığı ürün ve hizmetleri ile bu alandaki önemli açığı kapatma yönünde adımlar atıyor ve finansal süpermarket anlayışı ile bünyesinde yer alan tüm ürün ve hizmetlere ulaşma imkanı da sunuyor. Böylece işletmelerin finansal ihtiyacına çözüm üretirken; iş sahibinin bireysel yaşamını da kolaylaştırmayı hedefliyor.
Yurt genelindeki ticaret ve sanayi odaları ile özel protokoller imzalayarak oda üyesi ticari kuruluş sahiplerine uygun koşullarla nakdi ve gayri nakdi kredi sağlayan DenizBank İşletme Bankacılığı, 24 Aralık'ta Bergama'da Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile protokol imzaladı.
Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Bergama Şube Müdürü Sezgin Yaylı, İşletme Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Asuman Köseoğlu, Bergama İşletme Bankacılığı Paz.Yön. Zerrin Cirit ve Bergama Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Salim Söyler, Berber ve Benzerleri Odası Başkanı Vedat Yiğit, Demirciler Odası Başkanı Tuncay Akyol, Kahveciler Odası Başkanı Kazım Kızılcaoğlu, Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Atlam, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Sezer, Sergiciler Odası Başkanı Refik Güneş, Şoförler ve Otom.Odası Başkanı Muzaffer Yılmaz, Terziler Odası Başkanı Yusuf Kurtuldu 'nun katıldığı imza töreninde tüm işletmelere "Rüzgar Bizden İlerlemek Sizden" diye seslenildi. Protokol çerçevesinde Oda üyesi işletmelere 3 aydan 36 aya kadar vade seçenekleri ve özel faiz oranları ile Aylık Taksit Ödemeli Destek Kredisi, Teminat Mektubu, Rotatif ve Spot kredi imkanı sunuluyor. Bu kredilerden yararlanmak isteyen kuruluşların, üyesi bulundukları Oda'ya ya da DenizBank Bergama Şubesi'ne başvurmaları yeterli...
İşletmelere özel kredi modelleri
DenizBank, işletmelerin ihtiyaçlarına uygun birçok ürün ve hizmeti, Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış şubelerinde, "Turuncular" olarak lanse edilen, konularında eğitimli ve uzmanlaşmış 550'yi aşkın Portföy Yöneticisi ile müşterilerine sunuyor.
Türkiye'de ilk kez işletme müşterilerine özel kredi değerlendirme modelini devreye alan DenizBank İşletme Bankacılığı, gelen her türlü kredi talebini en geç 72 saat içinde cevaplandırıyor. Hayata geçirdiği "Turizm Paketi" ve "Kırtasiye Paketi" ile DenizBank, geliri mevsimsel olarak belirlenen işletmelere, kredi taksitlerini nakit akışının gerçekleştiği dönemlerde ödeyebilme imkanı tanıyor. Öte yandan işletmelere ihtiyaçları olan ürünleri ve bunlar için gerekli finansal çözümleri de tek seferde sunan DenizBank, "Hazır Filo" ile tüm KOBİ'lerin araçlarını DenizBank şubelerinden kiralamalarını sağlıyor.
Dünyada bir ilk "İşletme Kart"
Özellikle son dört yıldır İşletme Bankacılığı alanında ortaya koyduğu ürün ve hizmetlerle sektörde farklılaşan DenizBank, 8 Nisan 2008 tarihinde tanıtımını yaptığı, işletmelere birçok avantaj sağlayan "İşletme Kart" ile dünyada bir ilke imza attı.
Sadece KOBİ'lere özel olarak tasarlanan "İşletme Kart" ile DenizBank dört farklı kredi seçeneğini tek bir kart ile birçok bankacılık kanalından, 7/24 olarak müşterilerine sunuyor.
İşletmelerin maliyetlerini ve zamanlarını yönetmeleri açısından etkin bir çözüm olarak hayata geçirilen 'İşletme Kart', işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış Hazır Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta toplanmasına olanak tanıyor.
İşletme sahipleri 'İşletme Kart' ile hesapları müsait olmasa bile hazır hesaplarından nakit çekebilecek, işletme sermayesi ihtiyaçları için taksitli ticari kredi kullanabilecek ya da akaryakıt alımı, otel ve uçak rezervasyonları vb. gibi şirket harcamalarını şirket kredi kartından yapabilecekler. Hatta İşletme Kart teknik altyapısı ile işletmeler, faaliyet gösterdikleri sektörün sezonsallığına göre geri ödeme yapabilecekleri kredi imkanlarını gişelerden ve ATM'lerden de ulaşabilecekler.          Tahsin TUNA/Bergama

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894