• BIST 9771.79
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 18 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Çanakkale 16 °C

En ÇEVRECİ Okul Foça'da

En ÇEVRECİ Okul Foça'da
Foça Reha-Necla Midilli ilköğretim okulu İzmir genelinde en çevreci okul seçildi. Çevre ve Orman Bakanlığının Dünya Çevre Günü ve Haftası,. Etkinlikleri çerçevesinde geleceğimizin teminatı çocukların çevre konusunda

EN ÇEVRECİ  OKUL FOÇA"DAN

Foça Reha-Necla Midilli ilköğretim okulu İzmir genelinde  en çevreci okul seçildi. Çevre ve Orman Bakanlığının Dünya Çevre Günü ve Haftası,. Etkinlikleri  çerçevesinde geleceğimizin teminatı çocukların çevre konusunda bilgilendirilmesi ve duyarlılıklarının geliştirilmesini sağlamak amacıyla her yıl yapılan “Uygulamalı Çevre Eğitim Projesi” kapsamında düzenlenen okullar arası yarışmalar gerçekleştirildi.""En Çevreci Okul Yarışmasında birinci seçilen Foça Reha-Necla Midilli ilköğretim okulu Müdürü Ahmet Bakır, Koordinatör  Öğretmen Ayla Gülhan, Öğrenciler Nilay Topçu , İpek Gülhan, Mehmet Dölkeleş  Dünya Çevre Gününde almış oldukları ödülün  haklı gururunu İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan ile paylaştılar. En çevreci okul seçilen Foça Reha-Necla Midilli ilköğretim okulu 81 il arasında yapılacak olan Türkiye geneli değerlendirmesinde İzmir ilini temsil etme hakkını kazandı.İzmir Valisi Cahit Kıraç,İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, il Çevre ve Orman Müdür vekili Mehmet Ceylan ve çok sayıda çevre dostunun da  katıldığı  İzmir Devlet Tiyatrosu"nda düzenlenen ödül  Töreninde   Okul Müdürü Ahmet Bakır En Çevreci okul ödülünü Vali Cahit Kıraç"ın elinden aldı. En Çevreci Okul ödülünü İzmir Valisi Cahit Kıraç"ın elinden alan Foça Reha-Necla Midilli ilköğretim okulu Müdürü Ahmet Bakır . “İçinde bulunduğumuz yüzyılda; hızlı nüfus artışına bağlı olarak beslenme, enerji, sağlık, eğitim alanlarında yaşanan sorunlarla birlikte, çarpık şehirleşme, sağlıksız sanayileşme, azalan ve tükenen canlı türleri, artan kirlilik, küresel ısınma ve iklim değişikliği dünyamızın en önemli çevre problemlerini oluşturmaktadır.ifadesinde bulunarak "Çevresindeki vatandaşların bilinçli ve sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamak, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha yaşanabilir bir çevre bırakmak adına üstün gayret gösteren okulumuz Reha-Necla Midilli İlköğretim Okulu,29 Kasım 2000 yılında Türkiye Çevre Vakfı (TURÇEV) in bünyesinde faaliyet gösteren 23 ülkede 7040 ilköğretim okulunda uygulanan EKO OKULLAR projesine katılarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu güzel başarıyı ve onuru okulumuza ve ilçemize kazandırmamızda üstün çabaları olan başta bütün öğrencilerime ve öğretmenlerime huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”Şeklinde konuştu.
Ödül töreni ardından Reha Necla Midilli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Bir Deniz Masalı” adlı Tiyatro  oyunu sergilendi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894