• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 9 °C
  • Çanakkale 13 °C

Dikili’de Çalışmalar Durmuyor

Dikili’de Çalışmalar Durmuyor
Dikili Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarını yaz aylarıyla birlikte hızlandırdı.

DİKİLİ’DE ÇALIŞMALAR DURMUYOR

 

Dikili Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarını yaz aylarıyla birlikte hızlandırdı.

Dikili Belediye Fen İşleri Müdürlüğü kentte sürdürdüğü yeni yol açma, kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor.

CUMHURİYET SOKAKLARINDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM

Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal bölgelerde gerçekleştirdiği üretim yolu açma ve mevcut üretim yollarının revizesi çalışmalarıyla birlikte mahallelere kazandırdığı  yeni yol ve kaldırımlara bordür ile kilitli parke taşı döşeyerek kentin çehresini yeniliyor. Ekipler son olarak Cumhuriyet Mahallesi 395, 397, 410 ve 412. sokakları kapsayan 3 bin 800 metrekarelik alanda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalarda sonuca giderek Cumhuriyet Mahallesi'nin her noktasını ulaşılabilir hale getirip, yaya ve araç trafiği akışını büyük ölçüde rahatlattı.

“ÇAĞDAŞ DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ DURMAYACAK”

Dikili ilçesini daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ‘Ekiplerimiz yaz sezonuyla birlikte artan hizmet ağımıza rağmen Dikilimizin örnek bir kent olması ve gelişerek büyümesi için elimizdeki imkanlar dahilinde en iyi hizmeti sunmaktadır. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve işbirliği ile çağdaş şehirciliğe örnek olacak bir projeyi Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirmektedir. Planlama içerisinde yapılan çalışmalarla Cumhuriyet mahallemizin kilit noktalarında yeni sokaklar açtığımız gibi mevcut sokakları revize ederek kilit parke taş döşemesi, yaya kaldırımı düzenlemesi ve bordür çalışması gerçekleştirdik. Çağdaş dönüşüm çalışmalarımız durmayacaktır. Kentin her noktasına girerek ve kentimizi daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Çalışmalarımız esnasında gösterdiği anlayış için de tüm halkımıza ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

“TÜM SOKAKLAR HİZMET GÖRÜYOR”

Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Hasan Koşar ise, “Mustafa Başkanımız talimatı ile yaz-kış demeden yürüttüğümüz çalışmalarla kent genelindeki her sokağa tek tek girerek eksikleri gideriyoruz. Cumhuriyet Mahallesi’nin 395, 397, 410 ve 412. Sokaklarını kapsayan 3 bin 800 metrekarelik alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla da, bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza daha modern yollar, kaldırımlar ve yaşam alanları sunduk. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de önemli destekler sunduğu çalışmalarımız aralıksız sürecek" dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894