• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 13 °C

Dikili’de Belediye Çalışıyor Vatandaşın Yüzü Gülüyor

Dikili’de Belediye Çalışıyor Vatandaşın Yüzü Gülüyor
2014 yerel seçimlerinin ardından Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü kapsamlı çalışmalar vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

DİKİLİ’DE BELEDİYE ÇALIŞIYOR VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLÜYOR

2014 yerel seçimlerinin ardından Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü kapsamlı çalışmalar vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Dikili Belediyesi, Çandarlı’dan Bahçeli’ye, ilçe merkezinden üretici hemşerilerinin bağının, bahçesinin, tarlasının bulunduğu en ücra noktaya kadar kente yakışır modern ve güvenli yollar kazandırmak için başlattığı hizmet seferberliği tüm hızıyla sürdürüyor.  

DEV İŞBİRLİĞİ
Bugüne kadar çok sayıda önemli projeyi başarıya ulaştırarak sosyal belediyeciliğin önemi temsilcilerinden biri olan Dikili Belediyesi, vatandaşlarının kentin her noktasına hızlı ve güvenli ulaşımı sağlamak için İzmir Büyükşehir Belediyesi dev bir işbirliği gerçekleştiriyor. Dikili Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile İBB Dikili Yerel Hizmetler Müdürlüğü'nün kırsal bölgelerde gerçekleştirdiği vatandaş odaklı saha çalışmasının ardından hazırlanan yeni proje ile Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, eş zamanlı olarak başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım ve üretim yolları yenilenerek, güvenli hale getirildi. 

6 MAHALLENİN DAHA YÜZÜ GÜLDÜ
Bütünşehir yasası ile Dikili Belediyesi’ne bağlı mahallelere dönüşen köylerde yapılan çalışmalar, 6 mahallenin sakinlerinin yüzünü güldürürken, toplamda 10 kilometrelik uzunluğunda yapılan yeni yol yapım çalışmaları ile vatandaşlar hem evlerine, hem de üretim alanlarına daha rahat gidiyor ve ihtiyaçlarını kolay karşıladıkları gibi mahsullerinde, taşımadan kaynaklı zararların da önüne geçilmiş olunuyor. Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile İBB Fen İşleri Daire Başkanlığı gözetiminde İZBETON tarafından yürütülen eş zamanlı asfaltlama çalışmalarında ayrıca Kıroba ve Mazılı mahallelerinin ortak olarak kullandığı 2 kilometrelik mezarlık yolunda gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını da sonuca ulaştırarak vatandaşların gerçekleştirdiği kabir ziyaretlerinin daha güvenli ve kısa zamanda gerçekleşmesini olanak sağladı.

“HER NOKTAYA ULAŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Dikili Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdür Vekili Tamer Kurnaz, kent genelinde detaylı bir ön çalışma yaptıklarını ve gerçekleştirilen çalışmalarında bunun ürünü olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Başta Fen İşleri Müdürlüğümüz olmak üzere tüm belediye birimlerimiz Dikili’ye ve Dikili halkına kaliteli hizmet sunabilmek için seferber olmuş durumda. Bizlere bu aşamada en büyük desteği İBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile İZBETON ekipleri vermektedir. Şu ana Bütünşehir yasası ile Dikili Belediyesi’ne bağlı mahalleye dönüşen 25 yerleşim yerinin yolunu en üst seviyeye yükselterek, vatandaşlarımıza ve kentimize artı bir değer kazandırdık. Eldeki imkânlarımız ölçüsünde her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Mustafa Başkanımız öncülüğünde başlattığımız hizmet seferberliğinde İzmir Büyükşehir Belediyemizin ekiplerinin de bizlere sağladı katkı çok önemlidir. Uyum içerisinde icra ettiğimiz bu çalışmalarla kısa zaman içerisinde tüm vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeyi planlıyoruz. Daha önce de olduğu gibi Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerimizdeki hizmetlerimizde bizlere büyük destekler veren İBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ile İZBETON ekiplerine Dikili Belediyesi ve Dikili halkı adına yürekten teşekkür ediyoruz”  / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894