• BIST 9908.63
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 24 °C
  • Manisa 22 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 20 °C

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri Göz Kamaştırıyor

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri Göz Kamaştırıyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un talimatıyla geçtiğimiz Eylül ayında kente kazandırılan Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri, lezzet ve hijyenden ödü
DİKİLİ BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un talimatıyla geçtiğimiz Eylül ayında kente kazandırılan Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri, lezzet ve hijyenden ödün vermeyen, birinci sınıf servis ve hizmet kalitesiyle vatandaşlardan büyük beğeni topluyor.
 
Kar amacı gütmeden, Ege mutfağının en seçkin lezzetlerini konuklarına sunan Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri, kısa zamanda bölgedeki önemli bir açığı kapatarak vatandaşların hoşça vakit geçirdiği, ihtiyaçlara cevap veren bölgenin en gözde mekanı oldu. Deniz ve Midilli Adası manzarasıyla birlikte doğayla iç içe olması bakımından dikkat çeken tesisler, kapalı alan kısmı 100 kişi, bahçe kısmı da 400 kişi olmak üzere, aynı anda 500 kişiye hizmet verebilecek kapasitede. Gruplara toplu yemek etkinliklerinin düzenlenebilmesine de imkan sunan tesislerde yılbaşı gecesi, “2016 Yeni Yılına Merhaba” etkinliği düzenlenecek.
 
“HEM MUTLULUK İÇİN HEM DAYANIŞMA İÇİN…”
Deniz manzarası eşliğinde, eşsiz lezzetleri misafirlerine sunan restoranı, yöreye özgü serpme kahvaltısı menüsü ile farklı lezzetleri arayanların uğrak noktası haline gelen ve misafirlerini zeytin ağaçları gölgesinde, yudumlanan taze çaylar eşliğinde huzur yolculuğuna çıkaran Dikili Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Sosyal Tesisleri, ayrıca çok önemli bir misyonu da yerine getiriyor. İlçe sınırlarında yaşayan dar gelirli, yoksul ve yardıma muhtaç ailelere yardım elini uzatan Dikili Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Sosyal Tesisler mutfağında hazırlanan 3 ayrı çeşitten oluşan tabldot yemekleri haftanın her günü ihtiyaç sahiplerinin sofralarına kadar ulaştırıyor.
 
“KENTTE ÖNEMLİ EKSİKLİĞİ GİDERDİK”
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, sosyal tesislerin kent yaşamı için bir önemli ihtiyaç olduğunu ve Eylül ayında açtıkları bu tesisler ile belediye olarak önemli bir eksiği karşıladıklarını söyleyerek şu görüşleri dile getirdi:
 
Sosyal tesislerimizi kurduğumuz bu alan daha önce neredeyse atıl durumda idi. Hemşerilerimizden gelen talepler doğrultusunda, burayı bakıma alarak öz kaynaklarımızla bu bölgeyi tabir yerindeyse yeniden inşa ettik. Ekiplerimizin hummalı çalışmaları sonrasında vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirmesini sağlayacak ve kar amacı gütmeyen güzel bir tesis haline getirdik. Kentteki bir ihtiyacı yerine getirmek için açtığımız bu tesisimizin kısa zamanda lezzetiyle, kalitesiyle cazibe merkezi olması da bizim ilçemiz adına büyük bir kazançtır. Bu manada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dikili gerçekleştirdiğimiz her yatırımla bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam edecektir. Zaten Dikili’nin de hak ettiği budur’ dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894