• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 13 °C
  • Manisa 12 °C
  • Balıkesir 9 °C
  • Çanakkale 13 °C

Çandarlı Süper Amatör Ligde

Çandarlı Süper Amatör Ligde
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / 1.Amatör kümede mücadele eden Çandarlı Belediye Spor Play-Off final karşılaşmasında Özçamdibi Spor ile karşılaştı. 10 Şubat Cuma günü Narlıdere Ali Altuner Stadında oynanan karşılaşmaya Çandarlı`lı sporseverl

Çandarlı Belediye Spor 1. Amatör Küme Play-Off final maçında Özçambidi Spor`u 4-1 mağlup ederek Süper Amatör Lig`e yükseldi.

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / 1.Amatör kümede mücadele eden Çandarlı Belediye Spor Play-Off final karşılaşmasında Özçamdibi Spor ile karşılaştı. 10 Şubat Cuma günü Narlıdere Ali Altuner Stadında oynanan karşılaşmaya Çandarlı`lı sporseverler yoğun ilgi göstererek maç boyunca Mavi İnciler` e destek verdiler.

Çandarlı Belediye Spor maçın henüz 2. dk. sında Emre`nin serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti. 17. dk. da Faruk, orta sahadan kaptığı topla kaleciyi de geçerek zor pozisyonda topu filelere gönderdi ve skor 2-0 oldu. Maçın kontrolünü elinde tutan Çandarlı Belediye Spor ilk devreyi bu skorla tamamladı. İkinci devre skorun verdiği avantajla daha çok orta alan mücadelesi ile geçen karşılaşmanın 70. dk. sında Özçamdibi Spor golü buldu ve skor 2-1 oldu. Golün hemen ardından karşılık veren Mavi İnciler 74. dk. da Tuğberk`in golüyle aradaki farkı tekrar ikiye çıkararak durumu 3-1 yaptı. 81. dk. da Burak kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve karşılaşma Çandarlı Belediye Spor`un 4-1 lik galibiyeti ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir sevinç yaşayan Mavi İnciler, taraftarları ile bir araya gelerek Süper Amatör Lig`e çıkmanın mutluluğunu yaşadılar.

Karşılaşmayı izleyerek destek veren Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen maçtan sonra yaptığı açıklamada “Çandarlımıza bu büyük sevinci yaşatan teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tek tek kutluyorum. Takımımız bu sezon büyük bir özveri ile mücadele etti ve bir ilk`e imza atarak hak ettiği Süper Amatör Lig`e yükseldi. Önümüzdeki sezon oynayacağımız Süper Amatör Lig`de takımımıza başarılar diliyorum.” dedi. Süper Amatör Lig`e yükselen Mavi İnciler Çandarlı`da büyük bir coşku ile karşılandı. Hürriyet Meydanında başlayan kutlamalar konvoy eşliğinde tüm Çandarlı`da devam etti. 1. Amatör Küme`den Süper Amatör Lig`e yükselen Çandarlı Belediye Spor, 2010-2011 futbol sezonunda başarılı bir grafik çizdi. 36 puanla ligi ikinci sırada tamamlayan Mavi İnciler, 14 maçta 12 galibiyet elde ederek 2 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 38 gol kaydederken kalesinde sadece 9 gol gördü. Play-Off maçlarına ön eleme oynayarak başlayan Çandarlı Belediye Spor, aynı performansı Play-Off`larda da devam ettirerek bir İlk`i başardı ve Süper Amatör Lig`e yükseldi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894