• BIST 9883.92
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 24 °C
  • Manisa 22 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 20 °C

Bergama Semalarında Şahin

Bergama Semalarında Şahin
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Yerel seçimler nedeniyle Bergama’nın 114 köyünü her gün tek tek gezerek seçim çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkanı Hasan Şahin; köyl
BERGAMA SEMALARINDA ŞAHİN UÇUYOR
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Yerel seçimler nedeniyle Bergama’nın 114 köyünü her gün tek tek gezerek seçim çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkanı Hasan Şahin;  köylüye verdiği güven ve samimiyet ile dikkat çeken aday oldu.
 
Yeni Büyükşehir yasası ile belde ve köylülerin ilk kez Büyükşehir için oy kullanacak olması, köylüye hizmetlerin daha hızlı bir şekilde götürülerek her alanda genişletilmesi konularında seçmenleri aydınlatan Hasan Şahin, yöresel anlamda tarımla hayatını kazanan insanlara rahat nefes aldıracak sorunların çözümünde de adeta umut oldu.
Doğduğu noktadan döküldüğü yere kadar diğer belediyeler ve ilgili kuruluşlarla ortak çalışma yaparak Bakırçay’ı kirlilikten kurtaracaklarını, organik tarım ürünlerinin arttırılacağını ve bu üretime göre de üreticiye kar ettirecek ayrı müstahsil pazarın kuracaklarını, refah düzeyinin gelişmesi istihdam açığının kapatılması konusunda yatırımcıları ilçeye davet ederek gerekli kolaylıkları sağlayacaklarını ifade etti.
 Hasan Şahin, “En öncelikli hedefimizden biride    alt yapı ve doğalgaz sorunları olan Organize Sanayi bölgesini Ticaret Odamız ile birlikte hükümetimizin gücüyle inşallah hizmete açacağız. Köylerimize hiçbir ayırım yapmadan hizmet edeceğiz. Biz siyaset yapmak için değil, hizmet yapmak için aday olduk. Köylü kardeşlerimizin hem tarım hem de sanayi işinde çalışarak, rahat bir yaşam sürmesini istiyoruz.  Yeni yasa ile Büyükşehre bağlanan  beldelerimize köylerimize artık 1 yerine 5 kat daha fazla yatırım yapılabilecek. Okul, Cami, Cem evi  gibi hizmetleri daha kolay yapılabileceğini tarımsal alanda ise değişik projelerin yatırıma dönüşmesini kolaylaştıracağız. Köylerimizi eskisine nazaran daha kazançlı hale getireceğiz Köylümüz artık Ankara ya gidip sorunlarının çözümü için kuyrukta beklemeyecek; sorununu yerinden yönetimle çözecek.
 
BAKIRÇAY HAYVANCILIK BORSASI BERGAMA’YA
Küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık borsasını Bakırçay’ın Merkezi Bergama’da kuracaklarını belirten Hasan Şahin, Bütün Bakırçay bölgesinin yararlanacağı bu borsa sayesinde hayvancılıkla uğraş veren tüm üreticilerimizin yüzü gülecek,  besicilikten ciddi anlamada kazanç elde edecekler. Eti sütü değeri üzerinden pazarlayacaklar. Bu borsanın yanı sıra Bergama mezbahasında da kesilen hayvanların da işlemleri üreticinin gözü önünde elektronik ortamlarda geçekleşecek modern tesislerde işlenerek pazara sunulacak. Tarım ve hayvancılık arıcılık konusunda devlet üreticiler için büyük destekler vermektedir. Bölgemizde Birliklerden ve Kooperatiflerden teşvik kapsamında üreticilerimizin tam olarak faydalanmalarını sağlayacağız. Bunu İlçe tarım müdürlüğümüz, ziraat odamız, üretici birliklerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Belediye bünyemizde bu konularda proje hazırlayacak tam donanımlı   büromuz olacak. Bu büro ücretsiz herkese eşit hizmet verecek. Üreticilerimizin kredi almalarına ve üretimde artış sağlamlarında öncü olmak, paketleme ve ambalajlama tesislerinin hayata geçirilmesinde ve dolayısıyla kolay Pazar bulabilmelerine öncülük edeceğiz.
 
SEVGİ,  SAYGI VE SAMİMİYET
Gittiği her köy gezisinde köylü vatandaşlardan Sevgi, Saygı,  Samimiyet gören Hasan Şahin,  “Biz her zaman sizlerin yüzünüz gülsün istiyoruz. Siz gülerseniz bizde mutlu ve memnun oluruz. Tüm köylü kardeşlerimizin aklı başında bilinçli olarak hareket edeceklerini gözlemliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi gittiğimiz her köyden  “Köylü Milletin Efendisidir” sözüne uygun güzel anılarla ayrılıyoruz. Ak Partimize, hükümetimize milletimizin güvenin tam olduğunu görüyoruz. Tek kurtuluşumuz, Türkiye’yi modernize eden ve şimdide İzmir’i bölgesel anlamda uçuracak dev projeleriyle yeniden inşa edecek olan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım’dır. 10 yıllık Bakanlığı süresince ülkemize kazandırdığı dev projeleri herkes zaten biliyor. İzmir Büyük Şehir’e aday olan Sayın Binali Yıldırım’ın bize bölgesel anlamda vereceği hizmetler hayal edilemeyecek kadar çok olacaktır. Köy yollarından içme sularına, doğalgaz’dan termal ısıtmaya,  trafikten otoparka, turizmden Tarıma ve en önemlisi işsizliğin önlenmesine kadar insan yaşamının her alanında vereceği hizmetler için sizlerden bir kez daha Ak Partimiz için oy istiyoruz. Bakırçayın, Bergama’nın tek kurtuluşu Sayın Binali Yıldırım’ın ve bizlerin seçilmesi ile tüm sorunlarımızın birlikte çözüme kavuşturulmasıdır.” dedi.
 
Köylerde ve beldelerde seçmen  hanımlar seçim çalışmalarında  yalnız bırakamadıkları Hasan Şahin 'e,  “Oğlum Hasan, sende bizim gibi yaşayan bizim sorunlarımızı bilen içimizden birisin. Bizim halimizden ancak sen anlarsın.  İnşallah Bergama’ya Belediye Başkanı olursun da çocuklarımıza aş ve iş imkânı sağlarsın. Allah Muaffak etsin yolun açık olsun sana duacıyız, inşallah kazanırsın.” Şahin ise seçmenlere “Size söz veriyorum. Biz zaten hizmet etmek için adayız. Belediyeler işçi alıp işçi çıkaran kurumlar değildir.  Biz işsizliğe Çözümler üreteceğiz. Yatırımcı ve işadamlarımızı bekleyen ve köstek olan değil  gidip  çağıran ve  önünü açan olacağız. Göçbeyli beldemizde kurulmaya başlayan 500 kişinin çalışacağı Gıda işlemeleri gibi işletmeleri bölgemizde çoğaltarak bölgesel anlamda yaşanan işsizliğe çareler arayacağız.
Doğal Gazı Bergama’ya getirmekle hem hava kirliliğinden kurtaracağız hem de rahat bir şekilde yuvalarımızı ısıtacağız. Doğal Gaz OSB bölgemize hayat verecek canlanacaktır. Alt yapı çalınmaları biten Çandarlı’da ki Limanımızın hayata geçmesiyle de 15-20 bin kişi iş aş sahibi olacak. Tüm bunları Ak Parti hükümetimizin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Binali Yıldırım'ın destekleriyle sağlayacağız.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894