• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 12 °C

5. Bergama Fotomaratonu Sonuçlandı

5. Bergama Fotomaratonu Sonuçlandı
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Bu yıl beşincisi düzenlenen ve Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen 190 fotoğrafçı
5. BERGAMA FOTOMARATONU SONUÇLANDI 
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri /
Bu yıl beşincisi düzenlenen ve Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen 190 fotoğrafçının UNESCO Dünya Mirası Bergama’yı fotoğrafladığı Bergama Fotomaratonu sona erdi. 
Bergama Belediyesi ve Bergama Amatör Fotoğraf Sanatı Derneği (BEAFSAD) işbirliğinde düzenlenen Türkiye'nin farklı coğrafyalarından gelen fotoğraf dostları ile Bergama’nın sıcakkanlı insanlarının buluştuğu 5. Bergama Fotomaratonu sonuçlandı. 
 
190 fotoğrafçının toplamda 1337 fotoğrafının değerlendirildiği ve üç kategoride düzenlenen fotomaratonda “Tarih-Mimari” kategorisinde Okan Sezgin, “Hayatın İçinden” kategorisinde Ahmet Çağlar, “Merkezden Uzakta- Kırsal” kategorisinde ise Caner Başer’in fotoğrafları birinciliğe layık görüldü. “Tarih-Mimari” ve “Hayatın İçinden” kategorilerinde Eylem Akgün, “Merkezden Uzakta- Kırsal” kategorisinde ise Erdinç Çavdaroğlu mansiyon ödülüne layık görülen isimler oldu. Ayrıca her kategoride on fotoğraf olmak üzere toplamda 30 fotoğrafta sergileme ödülü aldı. 18 yaş altı kategoride ise Doruk Ege Uyar BEAFSAD özel ödülünün sahibi oldu. 
 
Yrd. Doç. Dr. 9 Eylül Üni. A. Beyhan Özdemir, fotoğraf sanatçısı Alberto Modiano, Akademisyen Aykan ÖZENER, fotoğraf sanatçısı Sadık Üçok, fotoğraf sanatçısı ve Sakız Fotoğraf Kulübü Başkanı Yannis Voulgaris ‘den oluşan jüri ve TFSF Temsilcisi Zafer Gazi Tunalı’nın denetiminde gerçekleşen değerlendirmeler sonucunda ödül alanlara Bergama Belediyesi Meclis Salonu’nda ödülleri takdim edildi. 
 
Fotomaraton süresince Yabets Sinagogu’nda açılan fotoğraf sergisi sahiplerine ve katılımcılara teşekkür eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Fotoğrafa gönül vermiş insanlarla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bergama tarihi ve kültürel güzellikleri UNESCO tarafından da tescillenmiş bir kent. Buraya gelerek gezen ve emek vererek bu güzellikleri fotoğrafa yansıtan tüm katılımcılara ve organizasyonda büyük emeği olan BEAFSAD’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
 
Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu’nun da katıldığı ödül töreninde, BEAFSAD Başkanı Levent Karacaoğlu katılımcılara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim etti. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894