• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 23 °C
  • Manisa 23 °C
  • Balıkesir 22 °C
  • Çanakkale 20 °C

1400 Kişiye Sıcak Yemek

1400 Kişiye Sıcak Yemek
Demokrasi Meydanı’na iftar çadırı kuruldu. İftar saatinde vatandaşların hizmetinde olacak olan 420 metrekarelik iftar çadırı 42 metre uzunluğu, 10 metrelik eni ve 5,5 metrelik yüksekliği ile de dikkat çekiyor.

ALİAĞA BELEDİYESİ RAMAZAN AYI BOYUNCA DEMOKRASİ MEYDANI"NA KURDUĞU İFTAR ÇADIRINDA HERGÜN 1400 KİŞİYE SICAK YEMEK VERECEK

 

 

DEV İFTAR ÇADIRI ALİAĞA DEMOKRASİ MEYDANI"NA KURULDU

 

 

Aliağa Belediyesi Ramazan geleneğini bu yıl da sürdürüyor. İzmir"in Aliağa ilçesinde belediye tarafından bu yıl da kent merkezinde bulunan Demokrasi Meydanı"na iftar çadırı kuruldu. İftar saatinde vatandaşların hizmetinde olacak olan 420 metrekarelik iftar çadırı  42 metre uzunluğu, 10 metrelik eni ve 5,5 metrelik yüksekliği ile de dikkat çekiyor. Kurulan devasa iftar çadırında iftar yemeği verilmesinin yanı sıra yapılan  etkinliklerle eski ramazanlara duyulan özlem de gideriliyor. Her akşam 1400 kişiye iftar yemeğinin verileceği çadırda eski ramazanları yaşatacak eğlenceler de unutulmadı.  İftar çadırına gelen vatandaşlara fasıl eşliğinde iftar yapma imkanı sunan Aliağa Belediyesi, kültürel ve sosyal etkinliklere yemek sonrasında da devam ediyor.

 

 

BEDİRHAN GÖKÇE , UĞUR ARSLAN ALİAĞA'DA

Aliağa Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla kapsamlı bir etkinlik programı da hazırladı. Etkinlik programı kapsamında 13 Eylül 2008 Cumartesi Günü saat 22:00"de Hasan Sağındık Aliağa Açıkhava Tiyatrosunda bir konser verecek.

18 Eylül 2008 Perşembe Günü ise saat 22:00"de Açıkhava Tiyatrosu"nda bu kez Bedirhan Gökçe, sevenlerinin karşısında olacak. 24 Eylül 2008 Çarşamba Günü ise TRT İNT “Aynadan yansımalar” programını saat 22:00"den itibaren Aliağa"dan canlı olarak yapacak. Erhan Güleryüz"ün sunduğu programa sürpriz sanatçılar konuk olacak. 27 Eylül 2008 Cumartesi günü ise saat 22:00"de sevilen şiir yorumcusu Uğur Arslan Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu"nda hayranlarına unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşatacak.

 

RAMAZAN ÇADIRIMIZ HERKESE AÇIK

Ramazan çadırının sadece ihtiyaç sahiplerine yönelik bir organizasyon olmadığına dikkat çeken Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, “Aliağalılara 30 gün boyunca dolu dolu bir ramazan yaşatmak için elimizden gelen gayreti sarfettik. Yapacağımız etkinliklerle bir nebze de olsa eski ramazanlara duyulan özlemin önüne geçmeyi hedefliyoruz. Kurduğumuz bu ramazan çadırından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız kadar, iftar vakti evine yetişemeyen vatandaşlarımız, öğrenciler ve orucunu halkla beraber açmak isteyen herkes yararlanabilir. Ramazan çadırında toplumsal yardımlaşma ve kaynaşmanın en güzel örneği sergilenecek. Çünkü bu kutsal aylar toplumsal sınıf farklılıkları oluşmasının önüne geçen en güzel günlerdir. Her gün 1000"in üzerinde vatandaşımız kurduğumuz iftar çadırından faydalanıyor. Yaklaşık 400 kişilik iftar yemeği de yaşlı ve hasta olan kişilerin evlerine teslim ediliyor. Toplumsal yardımlaşma ve kaynaşmanın en güzel örnekleri sergileniyor” diye konuştu. 

 

ALİAĞA İÇİN RAMAZAN İMSAKİYESİ (FOTOYA TIKLAYINIZ)

 

 

BÖLGEDE SES GETİREN HAKİMİYET EGE ARŞİVİ

Son SayıSon SayıSon Sayı Son Sayı 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894