03 Mayıs 2024
  • İzmir26°C
  • Manisa25°C
  • Balıkesir17°C
  • Çanakkale20°C

YENİ ŞAKRAN FESTİVALİ

Aliağa'nın zeytini ile ünlü balıkçı ve tatil kasabası Yeni Şakran'ın 3. Zeytin ve Deniz festivali başlıyor. 22 Ağustos 2008- 25 Ağustos 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival, Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni ile başlayacak.

Yeni Şakran Festivali

19 Ağustos 2008 Salı 22:51

3. ZEYTİN ve DENİZ FESTİVALİ BAŞLIYOR

 

TÜRKİYE"NİN İLK DENİZDE YÜRÜYEN SERGİSİ FESTİVALDE AÇILIYOR

 

Aliağa'nın zeytini ile ünlü balıkçı ve tatil kasabası Yeni Şakran'ın 3. Zeytin ve Deniz festivali başlıyor. 22 Ağustos 2008- 25 Ağustos 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival, Atatürk Anıtı"na çelenk koyma töreni ile başlayacak. Karadan ve denizden yapılacak olan kortej yürüyüşünün ardından Türkiye de bir ilk olacak olan Mustafa Kemal Atatürk konulu denizde yürüyen sergi açılışı gerçekleştirilecek.

Sergi açılışının ardından açılış konuşmaları ve tarihi Mehter Takımı konseri İskele Meydanı"nda gerçekleşecek. Herkesi festivale davet eden Şakran Belediye Başkanı Zeki Şen; “Bu yıl üçüncüsünü düzenleyecek olduğumuz festivalimizin renkli geçeceğine eminim. Tüm halkımız bu festivale davetlidir” dedi.

Dört gün sürecek olan festivalin ilk gününde TRT Sanatçısı Yılmaz Demirtaş, Akademi Türkiye Yarışmacılarından Semra Tunç konser verecek.  Festival boyunca Şakranlılar, Tolga Meriç, Seher Dilmaç ve Tolga Çandar konserleri ile coşacak. Festivalin son gününde ise Aşıklar Şöleni gerçekleştirilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.