07 Mayıs 2024
  • İzmir25°C
  • Manisa24°C
  • Balıkesir23°C
  • Çanakkale21°C

YAŞAR’DAN ALBÜM MÜJDESİ

İzmir’in Aliağa İlçesinde devam eden 19. Uluslararası Barış ve Hoşgörü Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Yaşar Aliağa Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran 10 bini aşkın hayranını coşturdu.

Yaşar’dan Albüm Müjdesi

28 Ağustos 2008 Perşembe 13:57

ÜNLÜ SANATÇI YAŞAR BU YAZIN SON KONSERİNİ ALİAĞA"DA VERDİ

 

 

YAŞAR YENİ ALBÜMÜNÜN MÜJDESİNİ İZMİR"İN ALİAĞA İLÇESİNDE VERDİ

 

 

İzmir"in Aliağa İlçesinde devam eden 19. Uluslararası Barış ve Hoşgörü Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Yaşar Aliağa Cumhuriyet Meydanı"nı dolduran 10 bini aşkın hayranını coşturdu.

Yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu söyleyen Yaşar, “Bu sene 50"nin üzerinde konser verdim. Son albümümün hazırlıklarını yapıyorum. Albümüm çıkmadan önceki son konserimi Aliağa"da veriyorum. Son konserlerimi asla unutmam. Bu konseri de unutamayacağım” dedi

Kuşlar şarkısı ile sahneye çıkarak hayranlarından büyük alkış alan Yaşar, “Beni sizlerle buluşturan Başkanımız Tansu Kaya"ya çok teşekkür ederim. Çok alkışlarsanız hep geliriz” diyerek “Gel Benimle” isimli şarkısını sevenleriyle birlikte söyledi.

 

 

SICAKLIĞINIZ TERLETTİ

Aliağa ve bölgesinin çok rüzgar alan bir yer olduğunu bildiğini söyleyen Yaşar, “Rüzgar olmasa havanın sıcaklığından durulmaz. Bugün burada beni havanın sıcak oluşu değil, silerin sıcaklığı terletti” diyerek gömleğini çıkardı.

 

 

 

YAZIN SON KONSERİ

Bu yazın son konserini Aliağa"da verdiğini ifade eden Yaşar, hayranlarına yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu müjdeledi. Yeni ve eski şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren Yaşar, sahne şovu ve şarkılarıyla göz doldurdu. Yaşar, “Bu sene 50"nin üzerinde konser verdim. Ama aklımda hep en son verdiğim konser kalıyor. Sizleri unutmayacağım” dedi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.