08 Mayıs 2024
  • İzmir14°C
  • Manisa11°C
  • Balıkesir10°C
  • Çanakkale12°C

VAKIF DESTEKLİ BAKKAL

İzmir'in Menemen ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Bakkal Dükkanı Açma Projesi'' kapsamında bir vatandaşa bakkal açıldı.

Vakıf Destekli Bakkal

18 Temmuz 2008 Cuma 22:08

MENEMEN'DE VAKIF DESTEKLİ BAKKAL AÇILIŞI
 
İZMİR -AA  İzmir'in Menemen ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Bakkal Dükkanı Açma Projesi'' kapsamında bir vatandaşa bakkal açıldı.
     Menemen'e 20 yıl önce göç eden Tekin Boz isimli vatandaşa sağlanan destekle oluşturulan bakkal dükkanı, törenle açıldı.
     Törende konuşan Kaymakam Turgut Subaşı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kanalıyla dar gelirli ve ihtiyaç sahibi insanların gelir getirici projelerine destek sağladıklarını belirtti.
     Geçim zorluğu çeken insanlara destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Subaşı, ''Projesi olan bir kişinin yaptığı müracaat 3-4 ay içinde sonuçlanıyor. Arkadaşımız da aynı prosedürü izledi ve vakfımız kanalıyla 7 bin 500 YTL'lik yardım aldı. Bu parayı faizsiz olarak uzun vadede geri alacağız. Ben arkadaşımdan bu mekanı iyi işletmesini ve daha da büyütmesini istiyorum. Bizler de bu iş yerini birlikte açanlar olarak çok mutlu olduk'' dedi.      Törende aile adına Tekin Boz'un oğlu Murat Boz konuştu. Boz, ailesinin 20 yıl önce Menemen'e göç ettiğini belirterek, ''Babam bundan önce inşaat işçiliği yaptığı için sürekli bir işi yoktu. İnşallah bundan sonra daha güzel ve mutlu günler göreceğiz'' dedi. 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.